Γιορτή ευεξίας και χαράς στα BiB Weekends

Μια γιορτή ευεξίας και χαράς ζήσαμε στα Body in Balance weekends!

Τα Body in Balance weekends ολοκλήρωσαν τον α ´ κύκλο τους και συνεχίζουν την ενεργό δράση μέσα στο καλοκαίρι, υπόσχονται εκπλήξεις στο τηλεοπτικό κοινό με εκπομπές και βιωματικά εργαστήρια. Από τον Δεκέμβριο κάναμε δράσεις κάθε ΣΚ για να διατηρούμαστε ακμαίοι και ζωντανοί σε κάθε ηλικία. Περπατήσαμε στην φύση της Βραυρώνας και γυμνάσαμε το σώμα αλλά και το μυαλό μας, ενώ εκφραστήκαμε μέσω του αρχαίου θεάτρου και του χορού για να έχουμε Body in Balance. Στο πλαίσιο του project επισκεφθήκαμε τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο οργανωμένα με συνεργάτη μας ξεναγό.

Ευχαριστούμε όλους τους ομιλητές, trainers, ιατρούς, διατροφολόγους, αθλητές, εκπαιδευτές και ομάδες πολεμικών τεχνών που συμμετείχαν στα βραβευμένα ως Wellness project, Body in Balance Weekends που διοργάνωσε το τηλεοπτικό κανάλι Body in Balance Greece στο ανακαινισμένο Dolce Athens Attica Riviera, που μεταξύ των άλλων προσέφερε τον ιδανικό χώρο για τα Weekends ευεξίας, για τις συναντήσεις μας εκεί καθώς και για τις συνεντεύξεις που μας παραχώρησαν οι συμμετέχοντες. Κάναμε θαλασσοθεραπεία και άλλες θεραπείες με την Aegeo spa στην θερμαινόμενη πισίνα και απολαύσαμε εμείς και οι επισκέπτες μας την μοναδική φιλοξενία του ξενοδοχείου. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του ξενοδοχείου και όλους τους εργαζόμενους για την σημαντική βοήθεια στην επίτευξη ενός τόσο απαιτητικού project.
Οι συνεργάτες του Body in Balance Greece έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε 100 σεμινάρια για 6 μήνες.
Συμμετείχαν όλοι ενεργά για την βελτίωση της υγείας και ευεξίας, στα πρότυπα προγράμματα με βιωματικά σεμινάρια που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με επιστήμονες, αθλητές και καλλιτέχνες.
Το δυναμικό του project Body in Balance Weekends αποτελούν: 7 γιατροί, 4 ψυχολόγοι/ ψυχοθεραπευτές, 2 Χοροθεραπεύτριες, 1 ηχοθεραπεύτρια και 2 δραματοθεραπεύτριες, 2 life coaches, 3 personal trainers, 5 ειδικοί διατροφολόγοι, 3 ομάδες πολεμικών τεχνών, 1 ζεν μάστερ, 6 yoga εκπαιδευτές από διαφορετικές τεχνικές, 4 μουσικοί, 2 χορεύτριες, 3 αθλητές, 1 παγκόσμιος ρεκορντμαν, δυο δημοσιογράφοι, ένα τηλεοπτικό πρόσωπο& παρακινητής και μια αρχαιολόγος-ξεναγός.
Ευχαριστούμε και το κοινό που συμμετείχε και στηρίζει τα Bib Weekends, όλους τους δημοσιογράφους που προέβαλλαν τις εκδηλώσεις και τα βιωματικά μας εργαστήρια και ιδιαίτερα τους χορηγούς επικοινωνίας μας: Cosmote TV, The Toc, Medlabnews, Natura.
Περισσότερα στο www.bodyinbalance.gr

 

Σχετικά Άρθρα