Γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο στα BiB Weekends (love weekend & family weekend)

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει στα μέσα Φεβρουαρίου, όπως κάθε χρόνο. Πακέτα προσφορών κατακλύζουν τους ερωτευμένους κάθε ηλικίας και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Φέτος η γιορτή αυτή αποκτά άλλη σημασία στα θεματικά Body in Balance Weekends. Στην Ανατολική Αττική Ριβιέρα το ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, πάνω στη θάλασσα, είναι η ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να γιορτάσουν δίπλα στη φύση.

Εμείς, στο κανάλι Body in Balance το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου, ετοιμάσαμε σεμινάρια που ξεκλειδώνουν τις αισθήσεις, αρχής γενομένης από τη θαλασσοθεραπεία στα Aegeo Spa.  Θα μάθουμε τα μυστικά της καρδιάς με τον καθηγητή καρδιολογίας, για να έχουμε μια γερή καρδιά. Στο σεμινάριο gestalt ανακαλύπτουμε πώς λειτουργεί το συναίσθημα σε σχέση με τους άλλους με βιωματικό τρόπο.
Ενώ την Κυριακή μετά τον πλούσιο πρωινό μπουφέ θα γευτούμε ένα μενού με συνταγές μακροβιοτικής διατροφής, που ανεβάζουν την διάθεση, ώστε να έχουμε  μιαν ενδιαφέρουσα εβδομάδα και να προετοιμαστούμε για τον Άγιο Βαλεντίνο. Κάνουμε ασκήσεις Tai Chi που ενδυναμώνουν την εμπιστοσύνη στο ζευγάρι.

 

 

 

Ελάτε να ζήσετε όμορφες στιγμές πάνω στη θάλασσα και κοντά στη φύση που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

 

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο
  • Δωρέαν θαλασσοθεραπεία στην πισίνα του Aegeo Spa
  • Early check-in και late check-out το απόγευμα της Κυριακής
  • Δυο σεμινάρια της επιλογής σας δωρεάν και έκπτωση στα επόμενα δύο

 

Ειδικές τιμές στο ρομαντικό δείπνο για 2 άτομα στο κεντρικό εστιατόριο (δεν περιλαμβάνονται επιπλέον καταναλώσεις σε ποτά)

 

 

 

Όμως επειδή η γιορτή είναι στη μέση της εβδομάδας σκεφθήκαμε για όσους δεν πρόλαβαν να βιώσουν το

love weekend να έρθουν στο επόμενο family weekend (16-17 Φεβρουαρίου) που υπόσχεται να δώσει χαρά σε όλα τα μέλη μια οικογένειας και όχι μόνο στο ζευγάρι.

 

Όσοι θέλετε να ανανεώσετε τους όρκους σας και θέλετε να γιορτάσετε την αγάπη με τον σύντροφο και τα παιδιά σας ή θέλετε να σχεδιάσετε μιαν όμορφη οικογένεια ελάτε στο family weekend και δείτε πώς γίνεται: με θετική ψυχολογία, θεατρικό παιχνίδι, Family yoga, διατροφή και άσκηση για όλους.

 

 

Κάντε την κράτησή σας : 2294071000 ή email: reservations@dolceatticariviera.com και ενημερωθείτε στο www.bodyinbalance.gr και στο 6946-704777

Δύο Σαββατοκύριακα αφιερωμένα στον έρωτα και στην αγάπη από το Body in Balance Greece το οποίο εκπέμπει στην Cosmote TV.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Σχετικά Άρθρα