Ευεξία στην Αθήνα 2019 Μια γιορτή ζωής!

Ευεξία, προέρχεται από το ευ και το έχω, και η λέξη εκφράζει την ψυχική κατάσταση πέρα από την σωματική. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο οργανισμό Υγείας ο ο τρόπος που προσεγγίζεται ο ορισμός της υγείας αλλάζει την παραδοσιακή αντίληψη για την καλή υγεία, ενσωματώνοντας την έννοια της ευεξίας και μετατρέποντας την “καλή υγεία” σε “θετική υγεία”.

 

Η Προαγωγή της Υγείας, σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Οττάβα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), είναι η διαδικασία μέσα από την οποία τα άτομα γίνονται ικανά να αναπτύξουν τον έλεγχο πάνω στην υγεία τους και να τη βελτιώσουν.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας - Global Wellness Day που γιορτάζεται παράλληλα σε 130 χώρες, σε 5000 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο, το κανάλι ευεξίας που εκπέμπει αποκλειστικά στην Cosmote TV, Body in Balance Greece, ο επίσημος διοργανωτής του θεσμού αυτού στην Ελλάδα, πρόκειται να πάρει μέρος με μια ημερίδα για την ευεξία το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Κολωνάκι και ανοιχτά μαθήματα yoga, stick fit-fun & χορού το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου 2019, στο Γκάζι, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι στο κέντρο της Αθήνας ακόμα χτυπά η καρδιά της ευεξίας!​​​​​

 

 

 

Φέτος γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας - Global Wellness Day το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019. Γιορτάζουμε την ευεξία στην Αθήνα και σας καλούμε να πάρετε κι εσείς μέρος! Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μια γιορτή ευεξίας που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα στις 9 Ιουνίου για να αρχίσουμε με ζωντάνια και κέφι το καλοκαίρι.

Χαιρόμαστε που μας δίνεται η δυνατότητα να ξαναβρεθούμε με τους φίλους και συνεργάτες του Body in Balance Greece στα Body in Balance Weekends και να διαδώσουμε πάλι την αξία της ζωής με καλή υγεία, ευζωία και ευεξία! 

 

 

Περισσότερα στο www.bodyinbalance.gr

Body in Balance Greece

bodyinbalance.greektv

Σχετικά Άρθρα