Αγάπη και καρναβάλι στα Body in Balance Weekends!

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει στα μέσα του Φεβρουαρίου, όπως κάθε χρόνο. Πακέτα προσφορών κατακλύζουν τους ερωτευμένους κάθε ηλικίας.

Φέτος η γιορτή αυτή αποκτά άλλη σημασία στα θεματικά Body in Balance Weekends. Στην Ανατολική Αττική Ριβιέρα το ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, πάνω στη θάλασσα και δίπλα στο Ναό της Αρτέμιδος, είναι η ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να γιορτάσουν δίπλα στη φύση.

 

Εμείς, στο κανάλι Body in Balance Greece το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου, ετοιμάσαμε σεμινάρια που ξεκλειδώνουν τις αισθήσεις, αρχής γενομένης από τη θαλασσοθεραπεία στα Aegeo Spa.

Το Σάββατο έχουμε θετική ψυχολογία και ανακαλύπτουμε δεσμούς αγάπης με θεατρικό παιχνίδι, ενώ την Κυριακή κάνουμε διατροφή και άσκηση για όλους και στη συνέχεια σε βιωματικό σεμινάριο έχουμε συνεργασία στο ζευγάρι μέσα από τα παιχνίδια της Yoga.
 

Ελάτε να ζήσετε όμορφες στιγμές πάνω στη θάλασσα και κοντά στη φύση που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

 

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 

  • Διαμονή σε Executive Deluxe δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα
  • Πλούσιο πρωϊνό μπουφέ για 2 άτομα
  • Δωρέαν θαλασσοθεραπεία στην πισίνα του Aegeo Spa για 2 άτομα
  • Early check-in και late check-out στις 4 το απόγευμα της Κυριακής
  • Δωρέαν δύο σεμινάρια της επιλογής σας και έκπτωση στα επόμενα δύο του προγράμματος του weekend που επιλέξατε
     

Όσοι θέλετε να ανανεώσετε τους όρκους σας και να γιορτάσετε την αγάπη με τον σύντροφο και τα παιδιά σας ή να σχεδιάσετε μια όμορφη οικογένεια ελάτε στο Body in Balance Weekend με θετική ψυχολογία, θεατρικό παιχνίδι, family yoga, διατροφή και άσκηση για όλους. Το Σαββατοκύριακο υπόσχεται να δώσει χαρά σε όλα τα μέλη μια οικογένειας αν ήδη υπάρχει ή μόνο στο ερωτευμένο ζευγάρι.

 

 

Όμως επειδή η γιορτή των ερωτευμένων κρατάει όλο τον Φεβρουάριο έχουμε σεμινάρια και το επόμενο Carnival Weekend 23-24 Φεβρουαρίου. Σε βιωματικό εργαστήριο θα έχουμε εμπειρία συνθετικής ψυχοθεραπείας με αρχετυπικές ηρωίδες, χοροθεραπεία και διατροφή για αύξηση ενέργειας. Την Κυριακή στο σεμινάριο Gestalt ανακαλύπτουμε πώς λειτουργεί το συναίσθημα σε σχέση με τους άλλους με βιωματικό τρόπο και τι κρύβουν ή τι αποκαλύπτουν οι μάσκες.

 

 

Δύο μοναδικά Σαββατοκύριακα που ανανεώνουν τις σχέσεις μας με όσους αγαπάμε και μας χαρίζουν μια αξέχαστη εμπειρία ζωής!
 

Κάντε την κράτησή σας : 22940-71000 και στο 210-6231508, 6946-704777

και ενημερωθείτε στο www.bodyinbalance.gr

Δύο Σαββατοκύριακα αφιερωμένα στον έρωτα και στην αγάπη από το κανάλι Body in Balance Greece, που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω της Cosmote TV.
 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

 

Σχετικά Άρθρα