Σερφάροντας στο όνειρο

Ο Νικόλας Πλυτάς κορυφαίος αθλητής στο θαλάσσιο σκι, κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό του στα video που ετοιμάζει γαι το κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του αναμέτρηση, κυρίως θέτοντας νέα όρια για να ξεπεράσει τον εαυτό του. 

Αυτή τη φορά δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό project, το "Water on the Moon", στο οποίο αιφνιδιάζει με τις ευφάνταστες τεχνικές του, άλλοτε πετώντας και άλλοτε γλυστρώντας στο νερό. Το σεληνιακό τοπίο της Μήλου είναι το σκηνικό. 

Τα κόλπα που κάνει ο Νικόλας Πλυτάς στο Σαρακήνικο είναι η καλύτερη διαφήμιση του νησιού. 

 

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της Red Bull και μάστερ των θαλάσσιων σπορ, βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στα εντυπωσιακά σεληνιακά τοπία της Μήλου, το Σαρακήνικο και το Κλέφτικο, όπου και κατάφερε να γίνει ένα με το στοιχείο του νερού, για χάρη του project "Water on the Moon".

Ο θεατής παρασύρεται στο ταξίδι του Νικόλα Πλυτά μέσα από το βίντεο που καταγράφει το ονειρικό line του. Τον ακολουθεί συμερπαρμένος στην ανεπανάληπτη εμπειρία του, που ταυτόχρονα ήταν και μεγάλη αθλητική πρόκληση για τον νεαρό αλλά καταξιωμένο πρωταθλητή του θαλάσσιου σκι, που διακρίνεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το project αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει ζήσει έως τώρα. 

 

Πηγή: Gazzetta.gr 

 

Σχετικά Άρθρα