Μια ημέρα γεμάτη ευεξία!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Body in Balance, κανάλι του Cosmote TV, το Global Wellness Day στη Γλυπτοθήκη Διονύσου στις 9 Ιουνίου 2018.
Μια ημέρα ευεξίας και θετικής ενέργειας που δίνει το παρόν και στη χώρα μας αφού για 3η φορά τη γιορτάζουμε και στην Ελλάδα παράλληλα με 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συμμετείχαν Σχολές πολεμικών τεχνών, Σχολές χορού, εκπαιδευτές γιόγκα, ο Σύλλογος Ρυθμικής γυμναστικής Μοσχάτου, Ομάδα Tai Chi και μουσικοί που έπαιξαν hang drum, προσφέροντας ωραίες στιγμές στο κοινό που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας.
 

Αξίζει να ζεις τέτοιες στιγμές καλής ενέργειας και συνεργασίας με ομάδες ανθρώπων που αγαπούν και προβάλλουν τη θετικότητα στις μέρες μας. Σχολές με μαθητές και εκπαιδευτές έδωσαν το παρόν και μας έδειξαν τρόπους να νιώσουμε ευεξία και χαρά στην καθημερινότητά μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας την free press Natura nrg, το Politisonline, το Organic life, τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper και τις εκτυπώσεις Επτάχρωμο που στήριξαν την διοργάνωση.

Θερμά ευχαριστούμε την εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Neotropio και την γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ, που πρόσφερε Κεφίρ σε αθλητές και χορευτές που πήραν μέρος χαρίζοντας κέφι και θετική ενέργεια στην Γλυπτοθήκη Διονύσου. Ευχαριστούμε που ενώσατε τις δυνάμεις σας μαζί μας για ένα μοναδικό αποτέλεσμα !!!

Η 9η Ιουνίου ήταν μια ημέρα χαράς για όλους και όλες και τη γιορτάσαμε μαζί!!!!

 

Σχετικά Άρθρα