Μέθοδος Θεραπείας Θήτα

Η Μαρία Τελίδου είναι σύμβουλος και εκπαιδεύτρια της μεθόδου Θήτα, από το 2010, όταν για πρώτη φορά την εισήγαγε στην Ελλάδα. Η  Μαρία  πιστεύει  ότι όλοι μας είμαστε οι μόνοι θεραπευτές  του  εαυτού μας  και  μπορούμε  να  φέρουμε όλους τους τομείς της  ζωή  μας  υπό  τον  έλεγχο  μας βιώνοντας αυτό  που πραγματικά θέλουμε και είναι το καλύτερο για την εξέλιξή μας. 

 

Το εύλογο ερώτημα είναι >> Τι μπορεί να μου προσφέρει μια συνεδρία;

 

"Μια συνεδρία θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα. Η Μέθοδος Θήτα επιτρέπει σε κάποιον απλά και γρήγορα να εντοπίσει τα βαθιά μπλοκαρίσματα, τα συναισθηματικά μοτίβα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο μυαλό, στο σώμα, στο υποσυνείδητο και στην ψυχή του. Το άτομο μεταμορφώνεται και επαναπρογραμματίζεται έτσι ώστε να αναδιαμορφώσει, να ξαναγράψει, να αναδημιουργήσει τη ζωή και την πραγματικότητα του και να μάθει περισσότερα για το σκοπό της ζωής του.

 

Εάν σας απασχολεί οποιοδήποτε θέμα υγείας, στην  διάρκεια  της συνεδρίας θα δούμε πώς οι αρνητικές πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει ασθένειες στο σώμα και θα τις αντικαταστήσουμε με θετικές. Αυτό μπορεί να συντελέσει δυναμικά στη βελτίωση της υγείας.

 

Εάν σας απασχολεί οποιοδήποτε άλλο θέμα, θα ανακαλύψετε τις ριζικές αιτίες του προβλήματος, θα  επαναπρογραμματίσετε το  νου σας με νέες, αγνές  ιδέες, σκέψεις, εμπνεύσεις, πεποιθήσεις και συναισθήματα  και θα μάθετε πώς να δημιουργείτε αυτό που επιθυμείτε σε συντονισμό με την Υψηλότερη Συνείδηση και  οδηγό  την  αληθινή  σας  διαίσθηση. Αυτό  θα  συντελέσει στο να απελευθερωθείται από ότι δεν σας εξυπηρετεί πια στη ζωή.

 

Με τη  Μέθοδο Θήτα δεν χρειάζονται μακροχρόνιες διαδικασίες. Μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να επιλυθεί οριστικά. Η Μέθοδος Θήτα έχει θεραπεύσει, αλλάξει και μετασχηματίσει τις ζωές πολλών χιλιάδων ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας, υγείας, προσωπικός, επαγγελματικός, οικονομικός ή άλλος στον οποίο δεν είστε ευτυχής 100%, η  Μέθοδος Θήτα μπορεί να σας βοηθήσει."

 

 

Για επιπρόσθετες πληροφορίες http://thetahealinggreece.com/el/

 

 

*

Σχετικά Άρθρα