Μουσική Kirtan, με τον Antaratma Θοδωρή Χιώτη

Τα μαθήματα yoga αποσκοπούν στη φυσική και νοητική υγεία και χαλάρωση καθώς και στην αφύπνιση του δυναμικού που βρίσκεται μέσα μας σε λανθάνουσα κατάσταση. Ο Antaratma Θοδωρής Χιώτης εκπαιδεύτηκε στη yoga παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια με διακεκριμένους δασκάλους, όπως η Swami Sivamurti Saraswati, η Swami Vedanta Saraswati, ο Jean Claude Garnier, η Diane Long κ.α.

Τα γυρίσματα στη Γλυπτοθήκη Διονύσου είναι μια παραγωγή του Body in Balance gr. και πραγματοποιήθηκαν για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας, με την συμμετοχή του Antaratma που συνθέτει και τραγουδάει Kirtan. Η σχέση του με την μουσική ξεκίνησε σε ηλικία μόλις οκτώ ετών, όπου και άρχισε την μελέτη του στην κλασσική κιθάρα. Αργότερα συμμετείχε συστηματικά σε κλασσικές ορχήστρες και από την εφηβεία και μετά έπαιξε ηλεκτρική κιθάρα σε γκρουπ ροκ, σόουλ, τζαζ και μπλουζ μουσικής, ενώ συμμετείχε επαγγελματικά σε μουσικά σχήματα και έκανε πολυάριθμες εμφανίσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Το 1998 ξεκίνησε να συνθέτει και να τραγουδάει κίρταν. Το κίρταν ανήκει στον κλάδο της γιόγκα του ήχου (Νάντα γιόγκα) και της γιόγκα της καρδιάς (Μπάκτι γιόγκα) και πρόκειται για ένα εκπληκτικό εργαλείο έκφρασης και σύνδεσης με τον Εαυτό. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ, συνέδρια και σεμινάρια της γιόγκα διδάσκοντας και τραγουδώντας κίρταν και με κάθε ευκαιρία που του δίνεται μοιράζεται με τους ανθρώπους την εμπειρία της μουσικής και των μάντρας. Το 2014 συνδημιούργησε τους Adi Shakti των οποίων είναι ο κύριος τραγουδιστής και κιθαρίστας. Εμφανίζονται σε εκδηλώσεις και σεμινάρια γιόγκα στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Προτεινόμενα

Most Viewed