5 ρυθμοί με την Πάττυ Πετροπούλου

Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο ασκούν τους 5Ρυθμούς που επινόησε η αμερικανίδα Gabrielle Roth πριν από περίπου 40 χρόνια. Δείτε πώς η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να σας βοηθήσει με τη δύναμη του σώματός σας και με το χορό να αποκτήσετε αυτογνωσία και μεγαλύτερη ευεξία.
 
 
Πρόκειται για μια δυναμική πρακτική κίνησης, μια φιλοσοφία και μια καλλιτεχνική απεικόνιση, βασισμένη στην αρχή πως αν βάλουμε την ψυχή μας σε κίνηση, θα θεραπεύσει εαυτόν.
 
Οι 5Ρυθμοί - Flowing Staccato Chaos Lyrical Stillness® - ειναι καταστάσεις της Υπαρξης.
Πρόκειται για ένα χάρτη για οπουδήποτε θέλουμε να πάμε, σε όλα τα επίπεδα της συνείδησης - εντός, εκτός, μπροστά και πίσω, σε φυσικό, συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο. Χρησιμοποιώντας την δυναμική του σώματος το άτομο έρχεται σε αυτογνωσία ενώ συγχρόνως απελευθερώνεται αποβάλλοντας συναισθήματα και συνήθειες που πλέον δεν το εξυπηρετούν. Όλα αυτά ενώ ιδρώνει δηλαδή γυμνάζεται.
 
To να “χορεύει” κανείς τους 5Ρυθμούς είναι μια πρακτική, ένας τρόπος να ασκηθεί και να διαλογιστεί την ίδια στιγμή. Χορεύοντας τους 5ρυθμούς το σώμα γίνεται το πνευματικό μας μονοπάτι.
 
 
Σε ποιους απευθύνεται
Το μάθημα, σε επίπεδο Waves®, απευθύνεται σε όλους όσους έχουν σώμα και αναπνέουν (ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και ικανοτήτων). Προηγούμενη εμπειρία με την κίνηση ή τον διαλογισμό κρίνεται εντελώς αχρείαστη. Με σύμμαχο μουσικές από όλο τον κόσμο και τα είδη (κλασσική, ροκ, techno, trance, house, world, jazz κτλ) κάθε μάθημα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Ελάτε λίγα λεπτά νωρίτερα.
 
 
Πληροφορίες για το μάθημα:
5Rhythms® / Waves / Athens
Kάθε Παρασκευή 18:30-20:30 στο Griffon dance, Αργολίδως 48 & Ριανκούρ, Στάση μετρό Πανόρμου.
 
 
Περισσότερα
 
Patty Petropoulou
5Rhythms Teacher
Patras, Greece
mob. +30 6932562494
http://www.5rhythms.com/teachers/Patty++Petropoulou

Προτεινόμενα

Most Viewed