Ολιστική ευεξία

Η ομορφιά δεν είναι μόνο στην εξωτερική μας εικόνα, αλλά για να νιώθουμε όμορφοι και εσωτερικά χρειαζόμαστε την ολιστική ευεξία που μας προσφέρει η φροντίδα του σώματός μας. Αυτό περιλαμβάνει το μυαλό και την ψυχή και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να μάθουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.

Σε αυτό το σεμινάριο θα κάνουμε ένα ολιστικό ταξίδι που περιλαμβάνει Πιλάτες, τέντωμα και κίνηση για να μάθετε πώς να δουλεύετε τους μυς βαθύτερα και να τους τεντώνετε για να ξεκουράζονται μετά την άσκηση. 

Όταν ασκούμαστε σωστά νιώθουμε αυτό που λέει και ο τίτλος του σεμιναρίου, ολιστική ευεξία, γί αυτό θα σας δείξω τεχνικές που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας ώστε να κρατάτε την φόρμα και την διάθεσή σας σε καλή κατάσταση. 

Θα κάνω μια σύντομη εισαγωγή σχετικά με το γιατί είναι σημαντικό για το σώμα να έχει κινητικότητα και ευλυγισία, ενώ παράλληλα να χαλαρώνει με το stretch, ώστε να απαλύνονται οι πόνοι που μπορεί να έχετε στους αρθρώσεις και τους μυς. Επίσης θα μιλήσουμε για χαλάρωση του νου.

Ελάτε μαζί μου να χαρούμε το σώμα μας και να δουλέψουμε σωστά για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση και ευχαρίστηση! 

Ώρες σεμιναρίου:  Σάββατο 16:00 - 18:00

 

Τάνια Μεϊμαρίδη

Hotel Dolce Home
Για κρατήσεις τηλεφωνείτε: +30 22940 71000 και +30 210 6231508, 6946704777