Μακροβιοτική. Η τέχνη της ενεργειακής διατροφής

Κυριακή 11:30 -13:30

Η μακροβιοτική διατροφή βασίζεται στην αρχαία κινεζική φιλοσοφία της εξισορρόπησης μεταξύ της γιν και της γιανγκ ενέργειας – των δύο πόλων της ζωτικότητας του σύμπαντος. Πρόκειται για μια «ενεργειακή» διατροφή που πρεσβεύει ότι εξασφαλίζει την αρμονική λειτουργία του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής. O στόχος αυτός επιτυγχάνεται με την κατανάλωση τροφίμων που συμβάλλουν στην εναρμόνιση των δυνάμεων του γιν και του γιανγκ.

 

Σταύρος Καραγιλάνης

 

Είμαι Σύμβουλος & Chef Μακροβιοτικής Διατροφής.
Απόφοιτος του οργανισμού SYVC, με διεθνή πιστοποίηση δασκάλου Sivananda Yoga.
Μαθητής της Jeanne van den Heuvel και του Kushi Institute of Europe (Art o fLife, level 3) στην Μακροβιοτική (φιλοσοφία, θεωρία, μαγειρική, σιάτσου, Do-In).

Δημιουργώ ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα, με έμφαση στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση κι επιρροές από την κουζίνα της Άπω Ανατολής.
 

Διδάσκω γιόγκα στην Ερέτρια, Ευβοίας. Οργανώνω σεμινάρια κι εργαστήρια Μακροβιοτικής μαγειρικής και γιόγκα, μαζί με τη σύντροφό μου Γιούλια Βολομπούγιεβα.
Είμαι συνεργάτης του Body in Balance Greece και στις εκπομπές μου παρουσιάζω συνταγές μακροβιοτικής διατροφής.

Hotel Dolce Home
Για κρατήσεις τηλεφωνείτε: +30 22940 71000 και +30 210 6231508, 6946704777