Πάμελα Καραβάς

ΠΑΜΕΛΑ ΚΑΡΑΒΑΣ
Life Coach
Γεννήθηκα στην Αυστραλία, αλλά ήρθα στην Ελλάδα σε νεαρή ηλικία. Τελειώνοντας το Λύκειο, συνέχισα τις σπουδές μου στην Αγγλία. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας του Aston University, Birmingham. Έχω επίσης ολοκληρώσει κύκλο σπουδών στην παιδική ψυχολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο. Παράλληλα με τη διδασκαλία της Αγγλικής σε παιδιά και ανώτερα στελέχη εταιρειών, και αφού άνοιξα το δικό μου life coaching κέντρο, δίδαξα επιχειρηματικότητα στο Κολλέγιο Ψυχικού.
Το 2005 αποφάσισα να αναπτυχθώ περαιτέρω προσωπικά και να μεταπηδήσω από τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο coaching.
Όντας νέο επάγγελμα σε πληθώρα άλλων χωρών, τόλμησα να το εισάγω στην Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο και θέτοντας τον πήχυ πολύ ψηλά.
Το 2009 έστησα τη δική μου επιχείρηση “Coaching Evolution” που παρέχει πληθώρα προγραμμάτων life και wellness σε εταιρικό επίπεδο και στο ευρύ κοινό.
 
•   Το Σεπτέμβριο 2013 πιστοποιήθηκε το πρόγραμμα εκπαίδευσης coaching που δημιούργησα και έγραψα η ίδια, το Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills, από τον Ευρωπαϊκό φορέα European Mentoring & Coaching Council (EMCC) σε επίπεδο Practitioner. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο παγκοσμίως με το European Quality Award (EQA).
Από το 2007, έχω αποκτήσει σημαντική εμπειρία στον τομέα του coaching. Ο ρόλος μου περιλάμβανε παράδοση συνεδρίων σε ατομικό επίπεδο καθώς και σε ομάδες σε ποικίλα περιβάλλοντα, δηλαδή σε ανώτατα στελέχη και σε γενικότερο εταιρικό περιβάλλον, καθώς και coaching που αφορά στη ζωή, την ευεξία και την καριέρα. Έχω επίσης κάνει ομιλίες μπροστά σε μεγάλο κοινό αναλύοντας τα οφέλη του coaching και έχω κάνει παρωθητικές (παρακινητικές) ομιλίες που αποσκοπούσαν στην επιτυχή ενημέρωση σχετικά με το coaching.
Έχω υπάρξει τυχερή στη ζωή μου καθώς έχω συνεργαστεί με ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα πολιτισμικής κουλτούρας. Έχω ζήσει στην Αυστραλία, την Αγγλία και το Λίβανο για προσωπικούς και πανεπιστημιακούς λόγους ενώ έχω εργαστεί στην Ιρλανδία και Ολλανδία όπου και έχω παραδώσει μαθήματα coaching καθώς και ατομικές συνεδρίες coaching.
Ως ιδρυτικό μέλος του Hellenic Coaching Association και ως πρώην μέλος του συμβουλίου έχω προωθήσει, ήδη από την αρχή, την εδραίωση του coaching σε τοπικό επίπεδο. Αυτή την περίοδο είμαι η υπεύθυνη της HCA Communication Committee για την προώθηση του coaching στα media και μέλος της HCA Marketing and Materials Committee. Επίσης είμαι ενεργό μέλος του European Mentoring & Coaching Council (EMCC).
 
Έχω επίσης προωθήσει το coaching στην Ελλάδα προσωπικά μέσω πολυάριθμων δημοσιευμάτων σε έγκυρες εφημερίδες και περιοδικά με σημαντικό αναγνωστικό κοινό. Έχω πλέον τη δική μου σελίδα, Mission: Possible, στο περιοδικό υγείας και ευεξίας FORMA, όπου και πραγματεύομαι σε μηνιαία βάση θέματα σχετικά με το life & wellness coaching, ενώ ταυτόχρονα αρθρογραφώ σε διάφορα blogs.
 
Στις εκπομπές της ασχολείται με το coaching που αφορά στη ζωή, την ευεξία και την καριέρα. 

Όλοι οι συνεργάτες