Διονύσης Φέξης

 

Personal Trainer

Από τη μικρή μου ηλικία είχα έντονο ενδιαφέρον για την άθληση,γεγονός που με οδήγησε στον πρωταθλητισμό στο άθλημα του ποδοσφαίρου από τα 13 μου χρόνια και στις σπουδές στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2001-2008.

Τη δεκαετία, από τα 24 έως τα τωρινά 34 μου χρόνια ,αφοσιώθηκα στην εκπαίδευση και συνεχή ενημέρωση μου πάνω σε θέματα άσκησης και διατροφής και συγκεκριμένα στην αλλαγή του σώματος ενός ατόμου.

Με πάνω από 500 περιπτώσεις ασκουμένων που έχω αναλάβει εντελώς προσωπικά και έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε άτομα διαφόρων ηλικιών, με τραυματισμούς, ορμονικές διαταραχές, υπερβολικά κιλά, μπορώ πλέον να αναφέρομαι σε μια εξαιρετική διαδικασία αλλαγής σώματος, που συνδυάζει πολλές επιστήμες μαζί και έγκυρη γνώση, που προσφέρει αποτέλεσμα αλλά και ασφάλεια στον ασκούμενο.

Οι Πανεπιστημιάκες σπουδές μου, το Ευρωπαϊκό δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών, το Αμερικανικό personal training και το UefaB, είναι μερικές από τις σπουδές μου στο χώρο της άθλησης, αν και το διάβασμα και η πρακτική μου εξάσκηση πάνω σε όλους αυτούς τους ασκούμενους, αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή γνώσεών μου.

Πλέον στο δικό μου χώρο προσωπικής εκγύμνασης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν το σώμα τους, αλλά και να καλυτερέψουν την υγεία τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σελίδα μου στο Facebook df personal trainer και να μου στείλετε οποιαδήποτε απορία έχετε inbox ή στο site μου www.dionisisfexis.gr

Όλοι οι συνεργάτες