Φωτεινή Δημητρίου

To 2007 ξεκίνησα τις σπουδές 200hr hatha yoga  teacher training και στη συνέχεια Anusara yoga 100hr με τους Todd Tessen, Sianna  Sherman, Naime Jezzeny, Sue Elkind και Douglas Brooks. Συμμετείχα σε πολλά σεμινάρια από διάφορες σχολές γιόγκα με σκοπό να αποκτήσω μια πιο συνολική βιωματική εικόνα. Το ταξίδι μου στην Ινδία μου έδωσε μια δυνατή ώθηση. Σήμερα διδάσκω τη Violet Yoga Alignment.
Η αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησε στις σπουδές 300h Diploma- Yogakids International U.S.A. και 320-HR Rainbow Family and Community Yoga Teacher Training – Tuscan, Italy. ( Γιόγκα για παιδιά, για τη σύλληψη, εγκυμοσύνη, μετά την εγκυμοσύνη, βρεφική γιόγκα, γιόγκα για έφηβους, για την οικογένεια, για τον κύκλο της γυναίκας, θεραπευτική, για ηλικιωμένους, partner yoga ). Έκτοτε διδάσκω γιόγκα σε ενήλικες και παιδιά, σε σχολεία, κέντρα γιόγκα και εναλλακτικά κέντρα.
Τον Ιανουάριο 2014 εκδόθηκε το πρώτο μου παραμύθι «Τo δέντρο που όλο μιλούσε» και το ίδιο έτος ίδρυσα το σύστημα Yoga Family Violet Alignment ( www.yogaviolet.com ) To 2015 η πρώτη συλλογή παραμυθιών << Γιόγκα Παραμύθια >> εκδόθηκε από την Ακαδημία Ποίησης και παραμυθιού.

 

 

Όλοι οι συνεργάτες