News

Zhineng Qigong

February 23, 2017 - 11:38am

By: editor

0 comments

Την Παρασκευή 24/2 απο τις 19:00 έως τις 21:00  > δίωρο γνωριμίας με το Ζίνενγκ Τσιγκόγκ, με την Χρυσή Μπέρου.
 

Yoga κάθε Σάββατο

February 21, 2017 - 11:21am

By: editor

0 comments

Κάθε Σάββατο, καθώς και επιλεγμένες Κυριακές, το Bhavana Yoga προσφέρει στις 12.15-13.45 μοναδικές πρακτικές με εναλλασσόμενο δάσκαλο και θέμα πρακτικής, κατάλληλη για όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

 

Σάββατο 25/02

 

Yoga all levels with Christina Karkania

 

Σάββατο 04/03

 

Yoga all levels with Vasilis Mavromatis

 

Σάββατο 11/03

 

Kundalini Yoga all levels with Lynn Roulo

 

Συγκέντρωση Φωτός

February 19, 2017 - 8:42pm

By: editor

0 comments

Έξι ημέρες στην μαγευτική Πάρο αυτό το Καλοκαίρι. Από τις 25 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου, 2017. Απόδραση για απόλαυση με την ενέργεια του ήλιου και του Φωτός. Ειδικοί στην Γιόγκα από Τουρκία, Αμερική και Ελλάδα με σκοπό την απόλυτη εμπειρία. Γιόγκα, μουσική, υπέροχη διατροφή και χαλαρωτικές στιγμές στην παραλία. Έξι μέρες ανταλλαγής, συνδιαλλαγής και μαγείας.
 
πληροφορίες: info@konstantinosc.com

κρατήσεις: register@konstantinosc.com

Σεμινάριο χορο-θεραπείας (Λήδα Shantala)

February 16, 2017 - 9:20am

By: editor

0 comments

«Ο χορός της αφύπνισης»
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017
 
Οι εντάσεις της καθημερινότητας, οι επαναλαμβανόμενες μέρες με τις υποχρεώσεις και τα βάρη τους, η φαινομενικότητα της επανάληψης, η ίδια η νοητική φύση του ανθρώπου οδηγούν σε μια ψυχική ύπνωση κάτω από την επήρεια της οποίας τα χρώματα της ζωής ξεθωριάζουν. Χάνεται ο προσανατολισμός της ύπαρξης και μεγεθύνεται η αίσθηση της μοναξιάς, της αποκοπής και της ματαιότητας. 
 
Τι μπορεί κάποιος να περιμένει από τη χοροθεραπεία ;

Σεμινάριο Γιόγκα & Contact Improvisation

February 15, 2017 - 9:09am

By: editor

0 comments

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ποδηλάτες Βορείων Προαστίων

February 13, 2017 - 8:23pm

By: editor

0 comments

Στα νησιά και τα χωριά είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι μετακινήσεις να γίνονται με ποδήλατο, ενώ αντίθετα στην πόλη, λίγοι είναι οι γενναίοι που διατηρούν αυτήν την υγιή συνήθεια. Η ποδηλασία έχει πολλά γνωστά οφέλη στον οργανισμό αλλά και στο σώμα.
 
Για όσους λοιπόν το ποδήλατο είναι κομμάτι της ζωής τους, στα βόρεια προάστια, στην Κηφισιά, θα βρείτε τον άνθρωπό σας, που με μεράκι θα αναβιώσει το δίτροχό σας. Ο Αναστάσης Κωνσταντώνης, ιδιοκτήτης του KifissiaBike, πρωτοξεκίνησε το Mountain Bike στην χώρα μας το 1991 και ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας την περίοδο 1993-1995.

Μια εθελοντική ομάδα που λειτουργεί με διαφάνεια: ΙΔΕΑ

February 11, 2017 - 10:15am

By: editor

0 comments

Στις ημέρες μας ο εθελοντισμός είναι αρκετά διαδεδομένος, με την εμφάνιση πολλών ΜΚΟ και οργανώσεων να προσφέρουν έργο σε πολλούς τομείς της κοινωνίας όπου το κράτος αδυνατεί να εξυπηρετήσει λόγω της οικονομικής κρίσης. Στον αντίποδα υπάρχει κόσμος που αμφισβητεί τη ποιότητα έργου καθώς και τη διαφάνεια της διαχείρισης των πόρων που φθάνουν στις εθελοντικές οργανώσεις.

Χορός των 5 ρυθμών

February 9, 2017 - 7:53pm

By: editor

0 comments

Μια πρακτική διαλογισμού μέσω κίνησης που ξεκίνησε από την Αμερικανίδα Gabrielle Roth και που σιγά σιγά κατακτά τον κόσμο. Δεν είναι θεραπεία, ανοίγει όμως ένα θεραπευτικό δρόμο. Φέρνει το άτομο συνεχώς σε αυτογνωσία, στο τι του συμβαίνει τώρα, στο πώς αισθάνεται και στην εξωτερίκευση αυτών των συναισθημάτων και αισθήσεων. Αυτό βοηθά τον καθένα στην κανονική του ζωή, έξω από την αίθουσα, να είναι περισσότερο παρών, αληθινός και να αποκτά τον έλεγχο της ζωής του εστιάζοντας στα πραγματικά θέλω του και να μήν γίνεται έρμαιο των εγωισμών του.

Σεμινάρια Ζεν στην Αθήνα

February 8, 2017 - 3:36pm

By: editor

0 comments

Το Ακαζιενζεντο (akazienzendo) είναι ένα μέρος συνάντησης για διαλογισμό και συγκέντρωση, στο Βερολίνο. 

Πραγματοποιούνται σεμινάρια τώρα και στην Αθήνα, από 10-12 Φεβρουαρίου, με τον Bernd Bender.

 

Yoga @ Athens

February 6, 2017 - 5:03pm

By: editor

0 comments

 
Για όσους μένουν μέσα στην πόλη της Αθήνας και η γιόγκα στην φύση δεν είναι επιλογή, στο Yoga House διδάσκονται διαφορετικά είδη Yoga, τόσο για όλα τα επίπεδα (Hatha, Ευγενική & Θεραπευτική, Yin, Nidra) όσο και πιο δυναμικά μαθήματα-πρακτικές (Surya Flow, Chandra Flow, Creative Flow, ). Επίσης, λειτουργούν τμήματα για εγκύους και για μετά τον τοκετό.
 

Pages

Facebook

Advertising