Τα νέα μας

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της 9ης Διημερίδας και Έκθεσης ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 2ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

 

Κυριακή 21 Ιανουαρίου, από τις 14.00 έως τις 18.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η Ελληνική Εταιρία...

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο Μαρούσι. Το μοναδικό βιωματικό σεμινάριο Υγιή Όρια, Υγιείς Σχέσεις επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά, διανθισμένο με περισσότερες, ώρες, τεχνικές, τρόπους αλλά και κατανόηση για το τι ακριβώς μπορείτε κάνετε χωρίς εντάσεις και ενοχές Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.softeningandhealing.com/boundaries-workshop

 

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο Μαρούσι. Το μοναδικό βιωματικό σεμινάριο Υγιή Όρια, Υγιείς Σχέσεις επαναλαμβάνεται...

Ο Τίτος Πατρίκιος στο Free Thinking Zone, σε μία ανοιχτή συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Γιάννη Μπασκόζο, με αφορμή την έκδοση του Α' τόμου των ποιημάτων της περιόδου 1943-1959, από τις εκδόσεις Κίχλη.

 

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου στις 19.00, ο Τίτος Πατρίκιος στο Free Thinking Zone, σε μία ανοιχτή συνέντευξη με...

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου στις 20:30, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Γιανναρά «Το Πρόσωπο και ο Έρως» με αφορμή την επανέκδοσή του από τις εκδόσεις Ίκαρος και τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του.

 

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου στις 20:30, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο ...

Την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών,  το Μουσείο Συναισθημάτων  θα είναι ανοιχτό για το κοινό κάθε μέρα,  για να παίξουν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες μαζί,  στη διαδραστική έκθεση «Στο Παλάτι του Θυμού!»  και να συμμετέχουν στα Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια του μουσείου!

 

Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, στον λόφο Φιλοπάππου - Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου.

 ...

Κρυμμένα Νοήματα :Ένα παιχνίδι που εμείς οι μεγάλοι παίζουμε καθημερινά.... Μηνύματα που μισο-στέλνονται.... Μηνύματα που μισο-λαμβάνονται.... Νοήματα πίσω από τα ειπωμένα... Νοήματα πίσω από αυτά που γίνονται... Νοήματα πίσω από αυτά που δεν γίνονται....

 

Την Κυριακή, 7 Ιανουρίου στο ξενοδοχείο HILTON   

 

 

...

 Η ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 2018 ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΜΕ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ, ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ, ΡΙΖΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 

Στο Θησείο με φόντο την Ακρόπολη θα υποδεχθεί η Αθήνα το 2018, εκπέμποντας...

Ο Γιώργος Νανούρης διασκευάζει και σκηνοθετεί επτά από τα πιο δημοφιλή παραμύθια του Χανς Κρίστιαν  Άντερσεν  που ενώνονται σε μια μεγάλη ιστορία, συνδυάζοντας τη γοητεία της κλασικής μουσικής με τη μαγεία του θεάτρου! Ένα ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, που ζωντανεύουν στη σκηνή η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Νίκος Κουρής, η Λένα Παπαληγούρα και ο Γιώργος Νανούρης.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ  Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, 15:00  

Ο Γιώργος Νανούρης...

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑ | ADDIO ADDIO AMORE- A PIECE FOR PINA. Πέμπτη 28/12 στις 20:30
Ένα εισιτήριο χωρίς...

Ο Σιδερόγιαννος (The Iron John), είναι ένα απ΄τα συναρπαστικά παραμύθια που ανήκουν στη συλλογή παραμυθιών των αδερφών Γκριμ.

 

Ο Σιδερόγιαννος (The Iron John), είναι ένα απ΄τα συναρπαστικά παραμύθια που ανήκουν στη συλλογή παραμυθιών των...