Yoga & Detox – Παρνασσός

Yoga & Detox Retreat with Konstantinos Charantiniotis
When: 5 May 2017 - 12:00
Where: Elatos Resort, Agoriani, Parnassos 

 
Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξυπνά. Βοηθήστε το σώμα σας να ακολουθήσει!
Αποτοξινωθείτε! Ανανεωθείτε! Γεμίστε ενέργεια!
Για τη φύση η Άνοιξη είναι ο νέος χρόνος. Είναι η στιγμή που όλοι οι οργανισμοί “ξυπνάνε” για να υποδεχτούν τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου.
Αυτή την άνοιξη, βοηθήστε το σώμα σας να ακολουθήσει τη φυσική ροή της αλλαγής και της ενέργειας της φύσης, συμμετέχοντας στο ανοιξιάτικο retreat αποτοξίνωσης με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη.
Δραπετεύστε μαζί μας σε ένα τριήμερο στο Elatos resort στον Παρνασσό και ανανεώστε την ενέργειά σας. Μέσα από την φιλοσοφία και πρακτική της Yoga, τον διαλογισμό και την υγιεινή διατροφή αποτοξίνωσης θα προσφέρετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπνεύσει και αναζωογονηθεί βαθιά.
 
Συμμετέχοντας σε αυτό το ανοιξιάτικο retreat θα βιώσετε αυξημένη ενέργεια και καθαρότητα στον οργανισμό σας απαλλάσσοντας τον από “τα βάρη” του χειμώνα και τις συνήθειες του καθημερινού τρόπου ζωής στην πόλη.
Η vegan αποτοξινωτική διατροφή που ακολουθούμε για 21 μέρες* σαν προετοιμασία, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο αυτή την προσπάθεια και να απολαύσετε τα οφέλη τόσο στο σώμα όσο και στον νου σας με αποτέλεσμα μεγάλη ευεξία και καλή διάθεση.
Το Elatos resort είναι η καλύτερη τοποθεσία για μια τέτοια εκδρομή. Μέσα στο πυκνό δάσος από έλατα όπου η ενέργεια της φύσης είναι πιο υψηλή και το οξυγόνο τόσο καθαρό είναι η ιδανικές συνθήκες για να ανανεωθείτε. Επιπλέον το resort προσφέρει υπηρεσίες και διαμονή πολύ υψηλού επιπέδου. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας αλλά και να κλείσετε για τον εαυτό σας απολαυστικά μασάζ.
 
Φροντίστε το σώμα σας, φροντίστε τον εαυτό σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σας.
Ο Κωνσταντίνος με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 15 χρόνια έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να βιώσουν πολύ μεγάλα οφέλη σε σώμα και νου, συμμετέχοντας στα yoga-retreat και στα διατροφικά προγράμματα αποτοξίνωσης που οργανώνει.
 
* Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη αυτού του retreat, με την δήλωση συμμετοχής θα σας δοθεί ένα αποτοξινωτικό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε σαν προετοιμασία για 21 μέρες πριν από το σαββατοκύριακο του retreat.
 
Συμμετοχή
Έγκαιρη εγγραφή μέχρι της 5/4/2017: 260€
Εγγραφή από τις 6/4/2017: 290€

Τελευταία νέα