Σάββατο 16/9: Καλλιέργεια της ενέργειας Scalar (Επίπεδο 1)

Αυτοθεραπεία, Μεταμόρφωση & Επέκταση Συνείδησης
------------------------------------
To ScalarPrana είναι ένα σύστημα ενεργειακη θεραπευτικής και ανάπτυξης της συνείδησης που, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, ενώνει και χρησιμοποιεί τις δύο βασικές συμπαντικές ενεργειες - Scalar και Prana.
Ο όρος Scalar είναι η επιστημονική ονομασία του Αιθέρα (5o Στοιχείο), το οποίο κρατά στη θέση τους και ζωοδοτεί όλους τους γαλαξίες και τα ηλιακά συστήματα στο σύμπαν.
Το Prana είναι η βιοενέργεια που έρχεται από τον Ήλιο, δίνει ζωή στον πλανήτη μας αλλά είναι και η κυρία ενέργεια από την οποία αποτελούμαστε.

Έχοντας αυτά υπόψιν, σας παρουσιάζουμε ένα πρωτοποριακό σεμινάριο, μοναδικό στο είδος του παγκοσμίως, στο οποίο διδάσκεται το πώς αντλούμε την Scalar ενέργεια από το Σημείο Μηδέν, γίνεται η αποκάλυψη και μαθαίνετε την χρήση των Scalar Ζωνών στην αύρα σας, δίνονται τεχνικές κάθαρσης και αναζωογόνησης και φυσικά διδάσκεται η Καλλιέργεια της ενέργειας αυτής στο σύστημά σας.

Τα οφέλη της Καλλιέργειας στο σώμα είναι πολλά και θαυμάσια!
Η προώθηση της αποκατάστασης της υγείας, η υποχώρηση των αρνητικών τάσεων, η αλλαγή και ο εξευγενισμός του χαρακτήρα και η προστασία από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι μερικά από αυτά.
------------------------------------
Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: 16 Σεπτεμβρίου 2017 | 10.00 - 20.00
Ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα
Περιλαμβάνονται: Σύντομες σημειώσεις, Βεβαίωση παρακολούθησης, Coffee break
Στοιχεία Επικοινωνίας: Ιωάννης Μπετσάνης | τηλ. 6981 569230

Τελευταία νέα