3 & 4 Σεπτεμβρίου: Η Sybille Gebhardt στην Ελλάδα!

Τα νέα πολυτελή ξενοδοχεία Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort, σε συνεργασία με το συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι Body in Balance, προσφέρουν φέτος το καλοκαίρι στους επισκέπτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος μοναδικά διήμερα πακέτα ευεξίας και αναζωογόνησης από καταξιωμένες διεθνείς wellness trainers. Μέσω ειδικών προγραμμάτων αεροβικής γυμναστικής, yoga και pilates οι ειδικοί αποκαλύπτουν τα μυστικά της απαλλαγής από το στρες και της κατάκτησης της σωματικής και πνευματικής υγείας.
Η Sybille Gebhardt, ειδική στην Hatha & Nutrition Yoga, έρχεται στην Ελλάδα στις 3 & 4 Σεπτεμβρίου για να μας δώσει λύση για εύκολο ύπνο, απαλλαγή από σωματικούς πόνους και βελτίωση της λειτουργίας του αναπνευστικού συστήματος. Η διαδρομή της Sybille στην γιόγκα και τη Naturopathy ξεκίνησε στην ηλικία των 20, όταν τα επαναλαμβανόμενα θέματα υγείας που είχε την ανάγκασαν να ψάξει πέρα από την παραδοσιακή ιατρική.
Η Sybille παρακολούθησε τις διδασκαλίες του Henry Lindlahr, που θεωρείται ευρέως ο πατέρας της Naturopathy. Το 2005, πήρε δίπλωμα στη θεραπευτική διατροφή υπό τη διδασκαλία της Barbara Wren, και ακολούθησε επειτα BSc (Hons) στις Health Sciences στο Πανεπιστήμιο του Westminster. Εμπνευσμένη από τις διδασκαλίες yoga της Faustomaria Dorelli, η Sybille εκπαιδεύτηκε στο Sivananda Yoga Vendanta Center, ένα από τα κορυφαία σχολεία γιόγκα στην Ινδία και στο British Wheel of Yoga. Με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας, η Sybille διδάσκει σήμερα μια μορφή Hatha yoga που συμπληρώνει απόλυτα την naturopathic φιλοσοφία. Είναι εκπαιδευμένη σε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, όπως στο λυμφατικό μασάζ, την ιριδολογία και την υδροθεραπεία. Έχει κυκλοφορήσει το δικό της Total Body Cleanse Yoga DVD.
Για πληροφορίες & κρατήσεις επικοινωνήστε στο 27440 67938.

Τελευταία νέα