20-22 Μαΐου - Athens Street Food Festival

Το 1ο Athens Street Food Festival, ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τις αγαπημένες λιχουδιές «των δρόμων» όλου του κόσμου, στην καρδιά της Αθήνας. Το φεστιβάλ, γνωστό σε αρκετές μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο, θα περιλαμβάνει καντίνες, κιόσκια, φαγητό, ποτό, γλυκό, μουσική και πολλές εκπλήξεις, για όλη την οικογένεια. Για δυο τριήμερα: 20-22 και 27-29 Μάϊου, στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Πειραιώς και Κεραμεικού), συνολικής έκτασης πάνω από 4.000 τ.μ., οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ξεχωριστές, street εκδοχές από δεκάδες κουζίνες, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Η είσοδος είναι 2,5e.
Το φεστιβάλ έχει ήδη ανακοινώσει κάποια από τα εστιατόρια και τις καντίνες που θα στήσουν το περίπτερό τους στο αμαξοστάσιο του. Με ιδιαίτερες συνταγές, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου.
Το παρόν στο 1ο Athens Street Food Festival θα δώσουν, οι Just Burgers, Johnnie Hot Dog, Pure Bliss, Urban cafe-bar. Επίσης, οι λάτρεις των ανατολίτικων γεύσεων και του ποιοτικού street food, το Etnico / Alternative Street Cuisine και Altamira Restaurants θα σας περιμένει στο περιπτερό τους με πολλές εκπλήξεις. Ο Hλίας Σκουλάς - Chef Patron - του Foodmafia, φέρνει στο Athens Street Food Festival το θρυλικό pop upstreet food restaurant, το"Stay Hungry Bitch" και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πιο "cult" φαγητό του δρόμου στην Αθήνα. Τα καροτσάκια παγωτού της ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ CATERING θα είναι εκεί και θα δροσίζουν το κοινό με τα διαχρονικά παγώτά τους. Ο γνωστός και πρωτοπόρος chef Dimitris Katrivesis, θα παρουσιάζει αποκλειστικά στο πλαίσιο του 1ου Athens Street Food Festival 2016 / week 1 το project του "LA PANTERA NEGRA", ένα σύνχρονο street food concept με νέες τεχνικές από τους δρόμους της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.
Δεν θα λείπει και το Food Truck με τις εκπληκτικές ανατολίτικες γεύσεις του και όχι μόνο. Η Τρελό-Πατάτα με τις πρωτότυπες πατατο-συνταγές της, που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Το Ζαχαροπλαστείο ΜΙΚΕ με την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης και την σήμα κατατεθέν τρούφα σοκολάτας θα είναι εκεί. Το καλύτερο καλαμάκι της πλατείας, το Kalamaki μου (Πλατεία Μαβίλη) θα στήσει απο νωρίς τις ψησταριές του. Η αγαπημένη Καμινάδα, το γλυκό των δρόμων της Βουδαπέστης, το απόλυτο street food δεν θα μπορούσε να λείψει από το 1ο Ελληνικό Street Food Festival! Ο Μπαρμπαλέξης 2 με τις ανατολίτικες γεύσεις του και πολλά ακόμη περίπτερα θα περιμένουν τους επισκέπτες του ιδιαίτερου γαστρονομικού φεστιβάλ.
Μάθετε περισσότερα εδώ: http://athensstreetfoodfestival.gr/
 

Τελευταία νέα