Ποιοι είμαστε

Το Body in Balance, το τηλεοπτικό κανάλι που φροντίζει για την σωματική και ψυχική σας υγεία και ευεξία, ήρθε και στην Ελλάδα.

Το Body in Balance ξεκίνησε το 2006 στη Γερμανία, και το 2007 ιδρύθηκε και το αντίστοιχο στην Αγγλία.

Τα τηλεοπτικά κανάλια ήταν μια φυσική εξέλιξη στο αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού της Ευρώπης και τον υπόλοιπο κόσμο, για την υγεία, το ευ ζην, την εκγύμναση και την καλύτερη ποιότητα ζωής. Σήμερα, το Body in Balance εκπέμπει πλέον σε 20 χώρες παγκοσμίως, μέσα από πολλαπλές τηλεοπτικές και ιντερνετικές πλατφόρμες.

Σκοπός του καναλιού είναι να γίνει γνωστό σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να πληροφορούνται και να ψυχαγωγούνται καθημερινά με ευχάριστο τρόπο για πρακτικές που εγγυημένα οδηγούν σε μια καλύτερη ζωή. Με διεθνώς καταξιωμένους εκπαιδευτές, όπως η Caroline Sandry, η Tara Lee, o David Moreno, o Charles Linden, και με άλλους πολλούς, το Body in Balance σας προσφέρει μεθόδους, τεχνικές, και ασκήσεις για την καλύτερη εκγύμνασή σας, απλά και αποτελεσματικά.

Με ελληνικές παραγωγές υψηλού επιπέδου και με θεματολογία που αφορά στη ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ, στο ΧΟΡΟ, στο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, στην ΥΓΕΙΑ και στη ΔΙΑΤΡΟΦΗ, το Body in Balance είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ισορροπημένης και ποιοτικότερης καθημερινότητας για όλους. Το Body in Balance εκπέμπει τηλεοπτικά από τις 8/4/2013 στον OTE TV

 

Ισολογισμοί