Συμβουλές για προετοιμασία εγκυμοσύνης και η υποστήριξή της

Σήμερα όλα και περισσότερα ζευγάρια έχουν προβλήματα γονιμότητας. Αυτό οφείλεται αρκετά στην απομάκρυνση του σύγχρονου ανθρώπου από ένα φυσικό τρόπο ζωής.
Η Ασιατική Ιατρική, έχοντας κατανοήσει τη φυσιολογία του ανθρώπου με έναν ολιστικό τρόπο, δίνει συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα και ένας άντρας για να προετοιμαστούν για μια εγκυμοσύνη. Επίσης περιγράφει με έναν ποιητικό τρόπο τις αλλαγές που συμβαίνουν στον οργανισμό της γυναίκας και του εμβρύου κατά την εγκυμοσύνη και συμβουλεύει για τη βέλτιστη ανάπτυξη του εμβρύου, για μια εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα.   
Ο Γιάννης Δημητρίου που θα κάνει την σχετική ομιλία, είναι ιατρός της κλασσικής ιατρικής με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Ασιατική Ιατρική.

 

Δρ. Γιάννης Δημητρίου

M.D. P.T. MSc. PhD. TCM

 

 

Είμαι ιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με διδακτορικό και μεταπτυχιακές σπουδές στην Κινέζικη Ιατρική του πανεπιστημίου Τιαντζιν, Κίνας. Επίσης είμαι οστεοπαθητικός ιατρός απόφοιτος του Κολλεγίου Οστεοπαθητικής Ιατρικής του Λονδίνου.
Φοίτησα στη Σχολή Φυσιοθεραπείας του Πανεπιστημίου του Καρόλου της Πράγας, στο Πανεπιστήμιο Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής της Τιάν Τζιν στην Κίνα και ασκήθηκα στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική σε διάφορα νοσοκομεία και κλινικές στην Κίνα.

Σπούδασα ομοιοπαθητική στην Εθνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας. Επίσης φοίτησα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Βελονισμός και Τουί Να" του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής της Τιάν Τζιν.


Μέλος της GP-TCM Research Association 
Μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Κινέζικης Ιατρικής (ΕΣΚΙ)
Μέλος και Εκπαιδευτής του Νational Acupuncture Detoxification Association (NADA GR)

 

Hotel Dolce Home
Για κρατήσεις τηλεφωνείτε: +30 22940 71000 και +30 210 6231508, 6946704777