Ισορροπία και ηρεμία με ηχητική δόνηση και άσκηση

EMPOWERMENT WEEKEND

 

Kundalini Yoga: Vasken Knouni

«Ισορροπία και ηρεμία με ηχητική δόνηση και άσκηση»

Ώρες Σεμιναρίου Σάββατο: 16:00 - 18:00

«Kundalini Yoga για δημιουργικότητα και ευημερία»

Ώρες Σεμιναρίου Κυριακή: 16:00 - 17:30

 

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ

 

Η Κουνταλίνι γιόγκα είναι ένα σύστημα που συνδυάζει δυναμική σωματική άσκηση (kriya), τεχνικές αναπνοής (pranayama), ηχητική δόνηση (mantra & gong), χαλάρωση και διαλογισμό. Βασισμένη στο ρυθμό και στο συντονισμό της συμπαντικής ενέργειας, ενεργοποιεί κάθε πτυχή του σώματος, του νου, της ψυχής και του πνεύματος. Αυτό το διήμερο θα δουλέψουμε, στο να ανακτήσουμε ισορροπία και ηρεμία στο συναισθηματικό και διανοητικό πεδίο. Έτσι θα μπούμε σε ένα επίπεδο κατάλληλο για να ενεργοποιήσουμε το chakra της καρδιάς και να βιώσουμε την συμπαντική ενέργεια της αγάπης. Ενέργεια η οποία ενεργοποιεί την Δημιουργικότητα και την Ευημερία στην Ζωή μας. Ποιότητες που θα μας βοηθήσουν να έχουμε μία δυναμική αρχή για το νέο έτος.

 

 

Βιογραφικό Vasken Knouni

​​​​​​

 

​​​​​​Το ταξίδι μου στον κόσμο της Yoga ξεκίνησε πριν από 19 χρόνια περίπου. Αρχικά με μάγεψε η δυναμική της Ashtanga και της Vinyasa Yoga και σε γρήγορο χρονικό διάστημα εδραιώθηκε στη ζωή μου η πειθαρχεία της καθημερινής πρακτικής. Το 2009 ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με ανάγκασε να βιώσω κάποιες τραυματικές εμπειρίες, και αυτές ήταν η αιτία που με οδήγησαν στην ανάγκη να εξετάσω βαθύτερα τεχνικές αυτο-θεραπείας και διαλογισμού. Έτσι στο μονοπάτι μου συνάντησα την Κουνταλίνι γιόγκα. Μέσω της πρακτικής και των διαλογισμών και αρκετά άμεσα βίωσα μια σειρά από θεραπευτικές εμπειρίες. Αυτό μου άλλαξε ριζικά την ζωή και επήλθε η μεταμόρφωση και η ίαση του εαυτού μου. Η επιθυμία μου να μοιραστώ αυτές τις “μεταμορφωτικές” πρακτικές, και να εμβαθύνω τη γνώση μου στη Kundalini Yoga, με έκανε να παρακολουθήσω το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο International School of Kundalini Yoga (I-SKY), κάτω από την επίβλεψη των διεθνούς φήμης δασκάλων, τον Daryl O’Keefe και τον Guru Dharam Singh Khalsa.

 

 

Η πορεία μου στο χώρο της γιόγκα και της πνευματικότητας περιέχει εκτεταμένες μελέτες και πολλές ώρες εξάσκησης με λαμπρούς δασκάλους από όλο τον κόσμο, όπως με την Heather Elton, τον Stewart Gilchrist, τον Shiv Charan Singh, τον Ram Singh και την Dina Karim. Επιπλέων είμαι ενεργειακός θεραπευτής Ρέικι (δευτέρου βαθμού), ασχολούμαι σε βάθος και με αφοσίωση με της σαμανικές θεραπείες και τα θεραπευτικά βότανα. Η πρόθεσή μου είναι να εφαρμόζω και να μεταδώσω αυτές τις αρχαίες διδασκαλίες για να βοηθήσω τους ανθρώπους στην εξέλιξη τους. Επίσης έχω ολοκληρώσει πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επώνυμα πανεπιστήμια στην Αμερική.

 

Hotel Dolce Home
Για κρατήσεις τηλεφωνείτε: +30 22940 71000 και +30 210 6231508, 6946704777