Διατροφή για αύξηση ενέργειας

Αυτό το εργαστήριο θα σας δώσει τα ερεθίσματα να τρώτε με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε πιο υγιείς και να έχετε ευημερία στη ζωή, ενώ ταυτόχρονα να σέβεστε τον πλανήτη και την όμορφη Φύση.
Θα σας παρέχει επίσης πρακτικές οδηγίες και τεχνικές προετοιμασίας φαγητού που είναι εύκολο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μόνοι σας. Μαζί θα κάνουμε ένα ταξίδι για να διερευνήσουμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρόφιμα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε καθημερινή βάση.
Η ολιστική υγεία ισούται με την υγεία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας, το σωματικό, το ενεργειακό και το ψυχικό. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ισορροπημένοι και έχουμε καλές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα.
Συχνά στις ζωές μας δεν φροντίζουμε τις διατροφικές συνήθειες μας και μετά τα 35 αρχίζουμε να αισθανόμαστε τις διαφορές στο σώμα μας. Πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν συμπτώματα από τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής. 

Γνωρίζουμε τώρα ότι τα φυτικά θρεπτικά συστατικά μπορούν να ενεργοποιήσουν τα γονίδιά μας, αυτά τα θρεπτικά φυτικά συστατικά ενεργοποιούν τον δικό μας θεραπευτικό μηχανισμό και αρχίζουν να αναγεννούν νέα κύτταρα και να αντικαθιστούν τα παλιά.
Λάβετε μέρος σε αυτό το εργαστήριο και ανακαλύψτε πώς να φροντίζετε το σώμα σας, τον ζωντανό Ναό που διαθέτετε.

Ώρες σεμιναρίου:   Κυριακή 11:30 - 14:30

 

Esco Essence

Hotel Dolce Home
Για κρατήσεις τηλεφωνείτε: +30 22940 71000 και +30 210 6231508, 6946704777