Αφήγηση παραμυθιού & θεατρικό παιχνίδι : «Δεσμοί Αγάπης»

Εκτός των άλλων δραστηριοτήτων μου είμαι μια Παραμυθού. Μου αρέσει να γράφω και να λέω παραμύθια, να τα ζωγραφίζω, να τα τραγουδώ. Μου αρέσουν τα παραμύθια που φωτίζουν απαλά τα ομορφότερα κομμάτια της ανθρώπινης ύπαρξης.

Τα παραμύθια είναι τα μαγικά χαλιά που μας ταξιδεύουν μέσα στην ψυχή μας και μας αποκαλύπτουν τη σχέση μας με τον  εαυτό μας και τους άλλους. Θα σας αφηγηθώ, λοιπόν, ένα υπέροχο αλληγορικό παραμύθι για την αγάπη που το μόνο που ξέρει είναι να προσφέρει .

Θα σας προσκαλέσω να το ζωντανέψουμε μαζί.  Θα ξεκινήσουμε από ένα ήχο που ίσα που θα ψιθυρίσετε και μια ντροπαλή (ίσως) κίνηση και θα καταλήξουμε σε ένα ξέφρενο διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι γεμάτο χαρά, φαντασία και ελευθερία.

Το θεατρικό παιχνίδι  είναι… παιχνίδι! Είναι εμπνευσμένο από το θέατρο που μας βοηθάει να ξεκλειδώνουμε τα εκφραστικά μας μέσα και να επικοινωνούμε αυθόρμητα, σαν τα παιδιά (που είμαστε).  Και μιας και που το θέμα μας είναι «Δεσμοί Αγάπης» τα παιχνίδια που θα επιλέξουμε θα μας βοηθήσουν να διερευνήσουμε και να ενισχύσουμε αυτούς τους δεσμούς.

Φορέστε άνετα ρούχα κι ελάτε να παίξουμε στα Body in Balance Weekends. 

 

Ωρες σεμιναρίου Σάββατο: 18:30-20:30

 

Άννα Παπαμάρκου

 

Hotel Dolce Home
Για κρατήσεις τηλεφωνείτε: +30 22940 71000 και +30 210 6231508, 6946704777