Σταύρος Καραγιλάνης

 

Σύμβουλος & Chef Μακροβιοτικής Διατροφής.
Απόφοιτος του οργανισμού SYVC, με διεθνή πιστοποίηση δασκάλου Sivananda Yoga.
Μαθητής της Jeanne van den Heuvel και του Kushi Institute of Europe (Art o fLife, level 3) στην Μακροβιοτική (φιλοσοφία, θεωρία, μαγειρική, σιάτσου, Do-In).

Δημιουργώ ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα, με έμφαση στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση κι επιρροές από την κουζίνα της Άπω Ανατολής.
 

Διδάσκω γιόγκα στην Ερέτρια, Ευβοίας. Οργανώνω σεμινάρια κι εργαστήρια Μακροβιοτικής μαγειρικής και γιόγκα, μαζί με τη σύντροφό μου Γιούλια Βολομπούγιεβα.
Είμαι συνεργάτης του Body in Balance Greece και στις εκπομπές μου παρουσιάζω συνταγές μακροβιοτικής διατροφής.

Όλοι οι συνεργάτες