Ιφιγένεια Τσαντίλη

 

Ονομάζομαι Ιφιγένεια Τσαντίλη γεννήθηκα και μένω στην Αθήνα. Αρχικά σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είμαι επικοινωνιολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές «Ψυχολογίας και ΜΜΕ» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σπούδασα χορό στην Κρατική Σχολή (ΚΣΟΤ) και πήρα πτυχίο καθηγήτριας Χορού από την Ανωτέρα  Επαγγελματική Σχολή Μοριάνοβ.

Χορογραφίες μου έχω παρουσιάσει σε Παγκόσμια Συνέδρια Χορού στην Αθήνα. Είμαι μέλος του CID, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του WAOFP (Worldwide association of Female Proffesionals).

Εργάστηκα στην τηλεόραση για 25 χρόνια (ΝΕΤ, Mega, Alpha, SKAI, ΡΙΚ), σε ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων ως πολιτιστική συντάκτης και αρχισυντάκτρια. Έχω συμμετάσχει σε θεατρικές και χορευτικές ομάδες, υπήρξα ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Δημιούργησα την χοροθεραπευτική μέθοδο η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας, βασισμένη στην διατριβή μου με τίτλο “Εικόνες πέρα από τα φαινόμενα”, για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ψυχολογίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου, η οποία συνδυάζει την τέχνη με την επιστήμη της ψυχολογίας και της αστροφυσικής.

Σήμερα επιμελούμαι και παρουσιάζω την εκπομπή «Ενσυναίσθηση» στο κανάλι Body in Balance, ενώ είμαι αρχισυντάκτρια στο www.bodyinbalance.gr

Από τον Οκτώβριο 2018 είμαι project manager στα Body in Balance Weekends, που βραβεύτηκαν ως wellness project στα Tourism Awards 2019.

Στις εκπομπές μου προβάλλω τις ιδέες και δράσεις καταξιωμένων προσωπικοτήτων της τέχνης, της επιστήμης, του αθλητισμού, του πνεύματος και του ευ ζην, που μας εισάγουν σε έναν νέο κόσμο υγείας και ευεξίας. 

 

Διαχειρίζομαι τα site:

www.ifigenia-tsantili.gr

www.spiral-of-positive-energy

instagram name: Ifigeniatsantili

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλοι οι συνεργάτες