Δήμητρα Τυλλιανάκη

 

Δρ. Δήμητρα Τυλλιανάκη

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασα με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Χειρουργος Οδοντίατρος. Συμμετείχα σε πολλά πανελλήνια και διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια για θέματα οδοντιατρικής, αισθητικής, εμφυτευμάτων. Παράλληλα με τις σπουδές μου στην κλασσική ιατρική μελέτησα διεξοδικά τον πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη, που αναφέρεται στην ολιστική αντιμετώπιση του ανθρώπου, παρακολουθώντας, τα σχετικά σεμινάρια «Περί αναλύσεων των κειμένων του Ιπποκράτη», στην Ακαδημία της Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής. Απέκτησα το δίπλωμα της ενεργειακής ολιστικής διατροφής, με ειδική εκπαίδευση στην Πυθαγόρεια διατροφή, από την Natural Health Science, και είμαι σύμβουλος Πυθαγόρειας –Ιπποκράτειας Διατροφής.

Είμαι Μαραθωνοδρόμος, Βαλκανιονίκης, ορειβάτισσα, μέλος των Γιατρών χωρίς Σύνορα, της Action Aid, του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω», της ΠΡΟΤΕΚΤΑ ως διασώστρια σε περιπτώσεις εκτάκτων καταστροφών, καθώς και άλλων φιλανθρωπικών και ανθρωπιστικών οργανώσεων.

Είμαι ολιστικός-ομοιοπαθητικός ιατρός με τίτλους σπουδών:

European Diploma for Homeopathy from The European Committee for Homeopathy, 

Ε.Ε.Ο.Ι.Σ, International Academy of Classical Homeopathy, Diploma Colonic Ηydrotherapy U.K.

Βιοσυντονιστική Διάγνωση και Θεραπεία του Ιnternational V.M. Bekhterev Society of Energy & 

Informational Medicine, Su Jok Therapy αffiliated with International ONNURI Foundation and Su Jok Academy, Chrono acupuncture από την Διεθνή  Ακαδημία Μόσχας και παρέχω τις υπηρεσίες μου στο ολιστικό κέντρο ΕΝ ΟΛΩ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Θεωρώ ως αποστολή μου την διάδοση του Ιπποκρατικού-Πυθαγόρειου τρόπου ζωής, κάνοντας εισηγήσεις σε σεμινάρια, ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και βιωματικές παρουσιάσεις, με σκοπό την υιοθέτηση και εφαρμογή του από τον σημερινό άνθρωπο. ‘Ολοι πάσχουμε ψυχικά-σωματικά και πνευματικά, λόγω του ότι ζούμε σύμφωνα με το δυτικό τρόπο ζωής. Ας προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε πράξη τις διδασκαλίες του Ιπποκράτη για να έχουμε υγεία και ευξία στη Ζωή μας.

Όλοι οι συνεργάτες