Ξεχωριστή μουσική βραδιά, ένα παγκόσμιο πάρτυ με την Simrit Σάββατο 25 Απριλίου 2020. Συνδεθείτε δωρεάν!

 

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά απόψε στις 21:30 ώρας Ελλάδος. Ένα παγκόσμιο πάρτυ διοργανώνει η Simrit με το συγκρότημα της και μας προσκαλεί δωρεάν να απολαύσουμε την ιδιαίτερη μουσική της. Συνδεόμαστε στο link της για να έχουμε πρόσβαση στη συναυλία της:

https://simritkaurmusic.com/simrit-live-la-listening-party/

«Η αίσθηση της μελωδίας, η ενέργειά της και η μουσικότητά της την ξεχώρισαν. Η Simrit, για μένα, είναι η φωνή αυτής της νέας ημέρας που ανατείλει και της νέας εποχής. " Belinda Carlisle (The Go-Go's)

"Η SIMRIT είναι κυρίαρχη μορφή της τέχνης της. Ακόμη πιο σημαντικό από την ξεχωριστή ικανότητα της στη σκηνή, είναι το γεγονός ότι η συλλογική χημεία τους ως συγκρότημα είναι ουσιαστικά μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών του." -Oz Fritz (Grammy Award Engineer Sound Engineer)

https://m.youtube.com/watch?v=RBb0kPQ1IKU

Το συγκρότημα SIMRIT δημιουργεί κύματα με γεμάτα θέατρα και αίθουσες συναυλιών, άλμπουμ με κορυφαία γραφήματα και ενθουσιώδεις θαυμαστές που τροφοδοτούν μια αισθητή μουσική κίνηση. Υπερβατική εμπειρία το κάθε SIMRIT Live, επικεντρώνεται στην κεντρική τραγουδίστρια - τραγουδοποιό, Simrit Kaur.

Μια εκπληκτική φωνή, μελωδική λαμπρότητα και μοναδική ικανότητα σύνθεσης τραγουδιών, είναι αυτό που κάνει την Simrit ξεχωριστή. Η μουσική της εκπαίδευση είναι πλούσια και ποικίλη. Εχει εκπαιδευτεί στα φωνητικά και έχει κατάρτιση τόσο στα κλασικά συστήματα της Δύσης όσο και στην Ανατολή, μέχρι τις σκοτεινές και μυστικιστικές φωνές της βυζαντινής ελληνικής χορωδίας που τραγουδούσε μικρή, γεννημένη στην Ελλάδα. Η φωνή της αντηχεί έναν ήχο τόσο αρχαίο όσο και φρέσκο. Δεκαετίες μελέτης και πειραματισμού με την Kundalini yoga εμβαθύνουν τη σχέση της Simrit με την κβαντική τεχνολογία της Naad Yoga (the science of inner communication, η αρχαία επιστήμη της χρήσης ήχου για να επηρεάσει τα νευρονικά μονοπάτια και τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου), τα αποτελέσματα της οποίας επηρεάζουν τη μουσική της.

Ως ενοποιημένη μπάντα, SIMRIT συνδυάζει είδη της μουσικής Neo-Psychedelic World Beat & Ethereal Wave. Ο ήχος και η ατμόσφαιρα τους ξεχωρίζουν, για το βαθιά χαλαρωτικό, πνευματικό μονοπάτι που οδηγεί σε τοπία ονειρεμένα και αγαπημένα, πέρα από το νου.

Μαζί με το συγκρότημά της, η Simrit δημιουργεί δυναμική και θεραπευτική μουσική ταυτόχρονα, με αντίκτυπο την θετική εσωτερική και εξωτερική αλλαγή. Εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική καταβολή της και την αγάπη της για την μόδα, σε κάθε εμφάνισή της στην σκηνή παραπέμπει σε αρχαίες θεότητες, γεγονός που της χαρίζει έντονη παρουσία και αστείρευτη ενέργεια, που ηλεκτρίζει το κοινό. Μην χάσετε την μονάδικη αυτή ακουστική και πνευματική εμπειρία!

 

Τελευταία νέα