Στο φως της Πανσελήνου

Στις 17 Ιουλίου σας περιμένω σε μία ξεχωριστή τάξη. Μαζί θα θέσουμε νέες προθέσεις, αντλώντας έμπνευση από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω.

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, η σελήνη στέκεται απέναντι από τον ήλιο. Αυτό δημιουργεί ισορροπία, αρμονία και ισότητα. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη μαγική στιγμή και μέσα από τις πρακτικές της Yoga, της αναπνοής και του διαλογισμού θα ξυπνήσουμε το υποσυνείδητο, ανακαλύπτοντας πράγματα που μέχρι πριν ήταν καλά κρυμμένα. Αυτή η νέα κατανόηση μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις με νόημα ή να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας.

Καθώς η σελήνη γίνεται συνεχώς πιο φωτεινή, το πνεύμα μας επεκτείνεται και ανοίγει. Το φως της πανσελήνου μας βοηθάει να δούμε κάτι το οποίο αγνοούσαμε. Η πανσέληνος είναι μία μαγική στιγμή που μπορεί να φέρει περισσότερο φως και διορατικότητα.

Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, θα απολαύσουμε μία γλυκιά πρακτική, με την συνοδεία της όμορφη μουσικής του βιολοντσέλου. Έτσι θα βιώσουμε την πιο γαλήνια και δημιουργική πτυχή μας, να αναδύεται στην επιφάνεια κάτω από το φως του φεγγαριού.

Σας περιμένω !

* Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

– Πρακτική Yoga για ασκούμενους με τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρίας

– Αναπνευστικές ασκήσεις pranayama

– Διαλογισμό

– Συνοδεία μουσικής από το βιολοντσέλο της Καίτης Παντζάρη

--> Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
Πού & Πότε: 17 Ιουλίου – Κτήμα Αρίστη, Κέας και Πλουτάρχου, Χαλάνδρι

Ώρα έναρξης : 18:30

Ώρα προσέλευσης: 18:10

Ώρα λήξης: 21:30

Συμμετοχή: 30 ευρώ

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες και είναι απαραίτητη η κράτηση. Κατοχυρώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στέλνοντας email με τίτλο Full Moon Yoga και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στο register@konstantinosc.com

 

Τελευταία νέα