Σωματο Ψυχο Κινητική Ομάδα Mindfulness

 

Είσαι αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις, οι σκέψεις σου θα γίνουν πράξεις σου και από τις πράξεις σου θα εξαρτηθεί η ζωή σου.
Για να υπάρχει ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σου, απαιτείται να υπάρχει ισορροπία και αρμονία ανάμεσα στο σώμα, τη ψυχή και την σκέψη, να είσαι στο εδώ και τώρα.
Αυτό το έχουμε διαβάσει πολλές φορές αλλά μπορεί να μην έχουμε μάθει τον τρόπο να το εφαρμόζουμε.
Η προσωπική ανάπτυξη μέσω θεραπευτικού Qi Gong και Tai Chi θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο γιατί θα σε φέρει σε επαφή με το σώμα σου μέσω κινήσεων, θα σε φέρει σε επαφή με τον εαυτό σου μέσω αναπνοής και συγκέντρωσης, με την ανώτερη σου δύναμη, με τον συνδυασμό και των τριών στοιχείων.
Εδώ θα βρεις ασκήσεις για το σώμα που είναι ο ναός της ψυχής, θα βρεις πληροφορίες για την εξέλιξη της ψυχής που είναι η πυξίδα του σώματος, επειδή για να είσαι υγιής ψυχικά, χρειάζεται να σε υποστηρίξει το σώμα, αλλά και για να είσαι καλά σωματικά χρειάζεται να αδειάσεις το μυαλό σου από κάθε αρνητική σκέψη και να το ελέγχεις.
Το μυαλό πάντα σκέφτεται, πάντα τρέχει από την μια σκέψη στην άλλη, αυτή είναι η λειτουργία του, ο μηχανισμός του... εσύ θα πρέπει να μάθεις να το κατευθύνεις και να το ελέγχεις.
Θα μπεις σε μια διαδικασία να βρεις την απάντηση στις ερωτήσεις:
ποιος είσαι, τι κάνεις σε αυτή την ζωή και αν είσαι ικανοποιημένος για την ύπαρξή σου…
Ερωτήσεις που απασχολούν κάθε ανθρώπινο νου και το να βρεις ή να μην βρεις την απάντηση, δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα, όσο σημαντικό είναι η πορεία στο να βρεις το νόημα.
Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για θεραπείες και προστασία εάν δεν έχουμε αυτό στο νου μας, γιατί λειτουργούμε από μέσα προς τα έξω. Εάν μέσα σου υπάρχει αρμονία και γαλήνη και η ζωή σου θα είναι αρμονική και γαλήνια.

Ημερομηνίες Συναντήσεων:
από Παρασκευή 1/11/19 και κάθε Παρασκευή 7.30 – 9 μμ

Συντονιστής:
Medo Attaalla
Aπόφοιτος πανεπιστημίου φυσικής αγωγής, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και συντονιστής ομάδων αυτογνωσίας μέσω Θεραπευτικού Tai Chi και Qi Gong

Κόστος συμμετοχής:
30 € η κάθε συνάντηση (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

Τόπος διεξαγωγής:
Συναισθηματικός Κόσμος, Αγίας Λαύρας 24, 11141,
Άνω Πατήσια, 11ος όροφος

Για δηλώσεις συμμετοχής:
Medo Attaalla : 6979 111315 ή στο e-mail: medo_taichi@yahoo.com

Κόκκινος Χρήστος: 6932 222207 ή στο e-mail: kokkinos@emotionalworld.gr

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Θα χρειαστεί να είσαι με άνετα ρούχα.

Τελευταία νέα