Το Νοέμβριο Μαζί με Χρώμα! Colour Webinars Mark Wentworth

 

Τα όνειρα μάς γοητεύουν, μας τρομάζουν και μας εμπνέουν επί χιλιετίες. Αυτές οι σκηνές με τις συνήθως παράξενες εικόνες, που εμφανίζονται όταν κοιμόμαστε, δεν βγάζουν νόημα αν τα εξετάσουμε λογικά. Για κάποιους απορρίπτονται ως απλές νευρολογικές διεργασίες και για άλλους κατέχουν ένα κλειδί και μια πύλη σε έναν εντελώς νέο κόσμο.

Στους αρχαίους ελληνικούς ναούς του Ασκληπιού οι αίθουσες ονείρων θεωρούνταν ένα ιερό μέρος, όπου θα κοιμόταν κάποιος και θα ανέμενε ένα όνειρο για να του φέρει θεραπεία και αποκάλυψη. Ο Φρόυντ, αναλυτής ονείρων και ο Μορένο, δημιουργός του ψυχοδράματος, ενέπνευσαν τους ανθρώπους να ονειρευτούν ξανά, ο δε Γιούνγκ θεώρησε τα όνειρα ως πιθανά μηνύματα από την Ψυχή.

 

 • Τι γίνεται όμως με το χρώμα; Πώς συνδέεται με το όνειρο;

Το Χρώμα είναι μια νοηματική γλώσσα της Ψυχής, μάς καθοδηγεί διακριτικά και μάς υποστηρίζει, αν αφιερώσουμε χρόνο να το αφουγκραστούμε. Σε αυτό το εργαστήριο των τεσσάρων εβδομάδων, το βιωματικό, αυτογνωστικό και αυτοθεραπευτικό, ο Μαρκ θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία του Χρωματικού Ονειρέματος. Κάθε εβδομάδα θα εργαζόμαστε με μια διαφορετική πτυχή των ονείρων, με σκοπό να αναπτύξετε τη δική σας χρωματική γλώσσα των ονείρων σας.

Ερμηνεύοντας το χρώμα των ονείρων σας, μαθαίνετε να κατανοείτε τη νοηματική γλώσσα της Ψυχής σας. Όταν προσέχετε τους εσωτερικούς σας χρωματικούς κόσμους, διαπιστώνετε ότι ο εξωτερικός σας κόσμος γίνεται πιο ζωντανός, ωθώντας σας δυναμικά να ζήσετε τη ζωή που ήρθατε για να ζήσετε, μια ζωή με νόημα και σκοπό.

Και εκείνες τις ημέρες που μπορεί να αισθάνεστε ότι η ζωή κάθε άλλο παρά ουσιαστική και γεμάτη σκοπό είναι, θα γνωρίζετε ότι έχετε το χρώμα των ονείρων σας να βαδίζει συνεχώς πλάι σας, υποστηρίζοντάς σας και καθοδηγώντας σας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το ακούσουμε.

 

«Η ματιά σας θα γίνει καθαρή, μόνο όταν μπορείτε να κοιτάξετε στην καρδιά σας.
Όποιος κοιτάζει εξωτερικά φαντασιώνεται, όποιος κοιτάζει εσωτερικά, αφυπνίζεται».

Καρλ Γιούνγκ

 

The Colour Path Certificated Training Programme

Η μεθοδολογία Colour Path δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τον ειδικό επί των Χρωμάτων και παγκόσμιο πρεσβευτή τους, Mark Wentworth.

 • Αυτή η πιστοποιημένη εκπαίδευση σάς προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους πιο βαθιά και πλήρως μέσα από τη γλώσσα του χρώματος. Η πλήρης εκπαίδευση σάς δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε, να δώσετε νόημα και να κατανοήσετε το κάλεσμα της ζωής, καθώς και την ικανότητα να καθοδηγηθείτε στην εκδήλωση των κρυφών δώρων και ταλέντων σας.

Ο 1ος εκπαιδευτικός κύκλος καλύπτει τη Χρωματική Φυσιογνωμική (Colour Profiling), που θέτει τα θεμέλια και διδάσκει πώς να καλλιεργείτε και να ενθαρρύνετε το προσωπικό κάλεσμα προς το σκοπό. Στη συνέχεια, παρέχει τεχνικές και εργαλεία για να το εφαρμόσετε στην καθημερινή ζωή.
Ο 2ος εκπαιδευτικός κύκλος, για όσους το επιθυμούν, είναι η εκπαίδευση στην
 Ψυχοδυναμική Χρωματοθεραπεία (Colour PsychoDynamics), που παρέχει τα θεραπευτικά εργαλεία του Χρώματος για θεραπεία εκκρεμών θεμάτων από τα προγονικά πεδία, αλλά και των βαθιών πληγών της Ψυχής, τα οποία μπορεί να αναστέλλουν και να εμποδίζουν το κάλεσμά μας προς το σκοπό.

 • Η εκπαίδευση στη Χρωματική Φυσιογνωμική (Colour Profiling) μπορεί να θεωρηθεί ως αυτόνομη κατάρτιση και να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την υποστήριξη οποιασδήποτε άλλης μεθόδου counseling, coaching, mentoring ή ψυχοθεραπείας.
 • Στη Χρωματική Ψυχοδυναμική (Colour PsychoDynamics) μπορεί να συμμετάσχει κάποιος μόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στο Colour Profiling. Για αυτό τον εκπαιδευτικό κύκλο, πραγματοποιούνται προσωπικές συνεντεύξεις στην αρχή, για αξιολόγηση της επάρκειας των προσωπικών γνώσεων και δεξιοτήτων στο Χρώμα.

«Μέσα σε κάθε σταγόνα νερού, 
ένα ουράνιο τόξο περιμένει να γεννηθεί
Μέσα σε κάθε ουράνιο τόξο,
 
μια ιστορία περιμένει να ειπωθεί
Μέσα σε καθέναν από εμάς,
 
υπάρχει ένα φως που ψάχνει γι' αυτήν τη σταγόνα»

Mark Wentworth, www.colourforlife.com

 

 

 • Module 1 : 5-6 Δεκεμβρίου 2020
 • Module 2 : 9-10 Ιανουαρίου 2021
 • Module 3 : 27-28 Φεβρουαρίου 2021
 • Module 4 : 3-4 Απριλίου 2021
 • Module 5 : 8-9 Μαΐου 2021
 • Module 6 : 19-20 Ιουνίου 2021
 • ΖΟΟΜ WEBINARS - ΖΩΝΤΑΝΑ - ONLINE - MAZI!

 

 • LIVE WEBINARS μέσω πλατφόρμας ΖΟΟΜ 
 • Συνιστάται μέσω tablet, laptop, desktop
 • Info: Άννα Σαλιβέρου (+30 6944-945227)

Στη διάθεσή σας ο αναλυτικός ΟΔΗΓΟΣ COLOUR PATH TRAINING 2021 (δίδακτρα, θεματολόγιο, στοιχεία σπουδών).

 

Τελευταία νέα