Διαδικτυακές συναντήσεις γιατρού και ασθενή - live webinar

 

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 στις 21.00, δηλώστε συμμετοχή στις διαδικτυακές συναντήσεις με γιατρούς εντελώς δωρεάν και θέμα «Κύριες διατροφικές συμβουλές για μια ισοζυγισμένη διατροφή»

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των ασθενών ο καρδιολόγος Δρ.Ηλίας Τσούγκος, Διευθυντής Στ' Καρδιολογικής Κλινικής Νοσ. Υγεία και Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας ECU έχει ξεκινήσει μία καινούργια μορφή επικοινωνίας με τους ασθενείς. 

Διοργανώνει με το ΕΛ.Ι.ΚΑΡΔ.ΜΕΤ. ένα κύκλο δώδεκα διαδικτυακών συναντήσεων. 

Οι συναντήσεις αυτές αποσκοπούν στο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής αλλά και την καθημερινότητα του καρδιολογικού ασθενούς.

Κάθε τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα οι ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια, αλλά και οι φροντιστές τους, θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά σε μία διαδικτυακή συνάντηση όπου ο καρδιολόγος Δρ. Ηλίας Τσούγκος θα προσκαλεί κάθε φορά έναν Επαγγελματία Υγείας, με στόχο την επίλυση καθημερινών αποριών αλλά και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους. 

Σε κάθε συνάντηση θα συζητούν με τον εκάστοτε ειδικό αλλά και με επιλεγμένους ασθενείς απαντώντας σε καίρια ερωτήματα. 

 

 

Θα υπάρχει διάδραση με τις συμμετέχοντες γιατί θα μπορούν να στέλνουν τις απορίες που θα ήθελαν να απαντηθούν στη συνάντηση. 

 

Για να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις συνδεθείτε εδω:

https://tsougos.us3.list-manage.com/track/click?u=ef8e98bd8c0d14cedf7d6b3d5&id=7f04f93429&e=079ae5aa95

 

 

 

 

Τελευταία νέα