Αθλητική Hμερίδα: Όλα για τον Μαραθώνιο

 

Η αθλητική ημερίδα «Όλα για τον Μαραθώνιο» διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Καθηγητές πανεπιστημίου και ειδικοί επιστήμονες θα παρουσιάσουν θέματα που σχετίζονται με την προετοιμασία, την απόδοση και αποκατάσταση αθλητών μεγάλων αποστάσεων και μαραθώνιου δρόμου. 

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου - 15.00 - 17.00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Παράλληλα, μέσα από διαδραστικά εργαστήρια, θα δοθούν απαντήσεις σε πρακτικά και προπονητικά θέματα, ενώ θα παρουσιαστούν και μέθοδοι αξιολόγησης της απόδοσης του αθλητή σε παρατεταμένη προσπάθεια.

Η εκδήλωση υλοποιείται με την επιμέλεια της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ και του Sports Excellence σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος».

Η Μονάδα Αθλητικής Αριστείας «Sports Excellence» δημιουργήθηκε με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδο, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Επιστημονική Επιτροπή:

Παπαγγελόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής – Διευθυντής Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής ΕΚΠΑ, ΠΓΝ “Αττικόν”
Κουλουβάρης Παναγιώτης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Επίκουρος Καθηγητής Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Επιστημονικά Υπεύθυνος Sports Excellence
Τσολάκης Χάρης, Καθηγητής ΣΕΦΑΑ, Διευθυντής προγραμμάτων SE
Μαστρόκαλος Δημήτρης, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ
Κούλαλης Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ορθοπαιδικής, Πανεπιστημίου των Βρυξελλών, Διευθυντής του τμήματος γόνατος και αθλητικών κακώσεων - Ορθοπαιδική Κλινική Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ERASME, Βρυξέλλες, Λέκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών, ΠΓΝ “Αττικόν”

Οργανωτική Επιτροπή:

Mπόγλου Σταύρος
Κόλια Ελένη
Φίνου Τζωρτζίνα
Γκόβαρη Ανέζα

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας: snfcc.org/marathon

Οι εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, στην πλειονότητά τους, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Stavros Niarchos Foundation.

Τελευταία νέα