22o WEEKEND energising

22o WEEKEND energising
Σπουδαίες συναντήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαΐου που είναι αφιερωμένο στην ενέργεια και την δύναμη που απορρέει από κοινές δράσεις. Ο παγκόσμιος recordman, πρωταθλητής της ποδηλασίας Κανέλλος Κανελλόπουλος που θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδηλάτες, θα είναι μαζί μας στο Energizing Weekend το Σάββατο 16:00-18:00 για να δώσει ομιλία με θέμα την ποδηλασία «Ισορροπία με & χωρίς ποδήλατο».
Στη συνέχεια ο ιδρυτής του Yoga and Budo center, καθηγητής φυσικής αγωγής Ανδρέας Προβελέγγιος θα μας δώσει ένα μάθημα Hatha & Raja Yoga με θέμα «Αλλαγή πορείας μέσα από την άσκηση και την σύνδεση με την ψυχή».
 
Την Κυριακή γνωρίζουμε πώς να 

«Υπερνικάμε τα φυσικά όρια» με οδηγό τον Ηλία Χατζηχρήστο που παιρνει μέρος σε αγώνες αντοχής. 

Τέλος μετά την άσκηση της ψυχής ερχόμαστε σε επαφή με τους ήχους των αρχαίων Ελλήνων με δυο έμπειρους μουσικούς. Ο βιολιστής Ιωάννης Στρατάκης και η φλαουτίστρια Ιφιγένεια Σπηλιωτοπούλου θα μας εισάγουν στο ρυθμό της ποίησης ή του δράματος καθώς και τις ομοιότητες και τις διαφορές έπειτα από 2.500 χρόνια συνεχούς χρήσης και εξέλιξης στην ομιλία και το δρώμενο:«Ανασυνθέτοντας τον αρχαιοελληνικό ήχο» την Κυριακή: 17:30 - 19:30.

 
Σας προτείνουμε να μην χάσετε το Energising Weekend το τελευταίο από αυτήν την σειρά των Body in Balance Weekends, που διοργανώνονται από το κανάλι Body in Balance Greece που εκπέμπει στο 456 της Cosmote TV και πραγματοποιούνται στο Dolce Attica Riviera.
 
Στο Energising Weekend θα μάθουμε βιωματικά τρόπους και τεχνικές που θα ενεργοποιήσουν το σώμα και το πνεύμα μας, μέσω της καθοδήγησης έμπειρων αθλητών, σεμιναρίου Yoga και ερχόμενοι σε επαφή με τους ήχους των Αρχαίων Ελλήνων. 
 
Για κρατήσεις καλέστε στο  +30 22940 71000 
Για περισσότερες πληροφορίες +30 210 6231508, 6946704777 

Τελευταία νέα