2 ήμερο Camp προετοιμασίας στο Τρέξιμο - Πλήρες προπονητικό Πρόγραμμα Τακτικής και Διατροφής

 

Εσεις γιατί τρέχετε? Μήπως γιατί σας φτιάχνει τη διάθεση, ή για να χάσετε βάρος? Για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση? Μήπως γιατί τρέχουν οι φίλοι σας και έχετε φτιάξει μια ωραία αθλητική παρέα? Η μήπως για όλους τους παραπάνω λόγους?

Για οποιονδήποτε λόγο κι αν τρέχετε, αυτό το training camp είναι για σας!

Στo πλαίσιo της προετοιμασίας των δρομέων ενόψει του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, η ΑTP Training και ο coach Θωμάς Παπαβασιλείου σε συνεργασία με την Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, κλινική διαιτολόγο & καθηγήτρια φυσικής αγωγής, με την εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων 2004 και ως διατροφολόγος και πολλών ομάδων του υψηλού αθλητισμού, θα πραγματοποιήσουν στις 23 & 24 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Μαραθώναπροπονητικό Camp για τα μυστικά της σωστής  προετοιμασίας στο τρέξιμο.

 

 

Το camp θα είναι χρήσιμο σε δρομείς όλων των επιπέδων και όχι μόνο σε όσους σκοπεύουν να συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, του Ναυπλίου ή αλλού, αλλά και σε όσους στοχεύουν να λάβουν μέρος και σε αγώνες μικρότερης απόστασης (5 & 10 χλμ).

 

Παροχές

(ατομικά για κάθε αθλητή)

- Θα αναλυθεί η τεχνική προπόνησης

- Θα γίνει αναλυτικός σωματομετρικός έλεγχος

- Διατροφική αξιολόγηση και ανάλυση των μακρο και μικροθρεπτικών συστατικών, μέσα από εξατομικευμένο αθλητικό πλάνο σωστής θρέψης.

- Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον τρόπο που εκτελούνται οι ποιοτικές διαλειμματικές προπονήσεις εξατομικευμένες για τον καθένα, ενώ θα αναπτύξουν κοινωνικές σχέσεις με άλλους δρομείς σε ένα όμορφο περιβάλλον.

 

Συγκεκριμένα

Ο προπονητής Θωμάς Παπαβασιλείου θα αναλύσει την τεχνική των δρομέων που θα συμμετέχουν στο camp, θα δώσει χρήσιμες οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλητές κατά την προετοιμασία τους για τους αγώνες.

Η ειδική Διατροφολόγος Δρ. Άννα Παπαγεωργίου θα πραγματοποιήσει την ατομική ανάλυση σύσταση σώματος και θα οργανώσει το αθλητικό εργαστήριο πάνω στη διατροφή και ενυδάτωση πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων και ειδικότερα για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο.

Ομάδα συνεργατών από τη ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ θα αξιολογήσει βασικά συστατικά της απόδοσης στην αντοχή (καρδιαναπνευστικές παραμέτρους) κάθε αθλητή με υπαίθριες δοκιμασίες, και θα δοθούν οι απαραίτητες συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία για τους αγώνες, ανάλυση του πρωινού χρονοδιαγράμματος πριν τον αγώνα και αγωνιστική τακτική.

 

Πρόγραμμα

 

Σάββατο

από τις 14:00 Υποδοχή και check-in

15:00 – 16:30 Βιντεοσκόπηση της Τεχνικής στο Τρέξιμο για τον κάθε αθλητή

16:30 – 18:00 Αξιολόγηση καρδιαναπνευστικής αντοχής και προπόνηση στο Στίβο

18:30 – 19:30 Σωματομετρήσεις/ατομική διατροφική αξιολόγηση

19:30– 20:30 Συζήτηση σε προπονητικά θέματα, ανάλυση της τεχνικής του τρεξίματος

20:30 – 21:30 Βραδινό

21:30 – 22:00 Γνωριμία και ενημέρωση του προγράμματος

της επόμενης ημέρας

 

Κυριακή

08:30 – 9:30 Προετοιμασία πρωινού με τη διατροφολόγο, ποιοι οι δυνατοί  συνδυασμοί;

11:00 – 12:30 Προπόνηση Τρεξίματος

13:00 – 14:00 Μεσημεριανό

14:30 Αναχώρηση για τον Αρχαιολογικό χώρο της Ραμνούντας, ξενάγηση από αρχαιολόγο (προαιρετικά, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση)

 

Info

Το συνολικό κόστος κατ’ άτομο (δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.) για το coaching package (χωρίς διαμονή) ανέρχεται στα 50 €.

Στην τιμή περιλαμβάνονται, προπονητικές υπηρεσίες, αξιολόγηση καρδιαναπνευστικής αντοχής με υπαίθριες δοκιμασίες, ανθρωπομετρία, διαιτολόγιο, συμβουλευτικές υπηρεσίες διατροφής, λοιπές παροχές.

Θέσεις περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDAcmSfxMiHd-LSBtN0YFaejmgeepZ9w7Ij0Ms5RanbJRy0Q/viewform

 

Τηλ: 6975 022529, e-mail  thomaspapav@gmail.com

www.facebook.com/atptrainingreece

 

Υποστηρικτές: Φαρμακείο Άγγελος Βενετσάνος, http://www.evrostia-health.gr/ EΨΑ, www.neotropio.grwww.gastronomytours.gr

 

Χορηγοί επικοινωνίαςwww.bodyinbalance.grwww.naturanrg.grwww.wellday.gr,  www.wefit.grwww.runnfun.gr

Τελευταία νέα