
Για βραδινό Τρίτης (Από το μενού της 1ης εβδομάδας)
4 μερίδες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και χοντροκομμένο
- ¼ κ.γ. σκόνη τσίλι (προαιρετικά)
- 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβα
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- ½ κ.γ. ρίγανη
- 175 γρ. μαύρες ελιές, χωρίς το κουκούτσι
- 4 φιλέτα πεσκανδρίτσας περίπου 175 γρ. το καθένα (ή άλλο λευκόσαρκο ψάρι)
- Ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός, για γαρνίρισμα
- 1 λεμόνι, κομμένο σε κομμάτια για το σερβίρισμα