Φιλέτο ψάρι με μαύρες ελιές και ντομάτες από τον Δρ. Λίντμπεργκ

Για βραδινό Τρίτης (Από το μενού της 1ης εβδομάδας)

4 μερίδες

 

  • ​​​​​​2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και χοντροκομμένο
  • ¼ κ.γ. σκόνη τσίλι (προαιρετικά)
  • 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβα
  • 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • ½ κ.γ. ρίγανη
  • 175 γρ. μαύρες ελιές, χωρίς το κουκούτσι
  • 4 φιλέτα πεσκανδρίτσας περίπου 175 γρ. το καθένα (ή άλλο λευκόσαρκο ψάρι)
  • Ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός, για γαρνίρισμα
  • 1 λεμόνι, κομμένο σε κομμάτια για το σερβίρισμα

 

 

Σχετικά Άρθρα