Διατροφή για αύξηση ενέργειας

Καθημερινά διατρεφόμαστε ώστε να διατηρούμαστε στη ζωή τροφοδοτώντας τα ζωτικά μας όργανα με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και όλα τα συστατικά που χρειάζονται για να δομηθούν τα κύτταρά μας και να συνεχίζουν την δράση τους στον οργανισμό για την ορθή λειτουργία του.

Η υγιεινή διατροφή δίνει ερεθίσματα να τρώμε με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε ενέργεια και ευημερία στη ζωή, ενώ ταυτόχρονα θα είμαστε σε αρμονία με την όμορφη Φύση.

 

Το πάθος μου είναι το vegan raw food, και το όραμά μου είναι να δείξω στο κοινό πόσο εύγευστο και εύκολο είναι αυτού του είδους το φαγητό. Επίσης θέλω να μάθουν όλοι και το πόσο ωφέλιμος είναι αυτός ο τρόπος διατροφής για την υγεία, την ευεξία τη μακροζωία και τη γενικότερη ευζωία των ανθρώπων.
 

Η ολιστική υγεία ισούται με την υγεία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας, το σωματικό, το ενεργειακό και το ψυχικό. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ισορροπημένοι και έχουμε καλές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα.

 

Συχνά στις ζωές μας δεν φροντίζουμε τις διατροφικές συνήθειες μας και μετά τα 35 αρχίζουμε να αισθανόμαστε τις διαφορές στο σώμα μας. Πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν συμπτώματα από τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθούν.

Γνωρίζουμε τώρα ότι τα φυτικά θρεπτικά συστατικά μπορούν να ενεργοποιήσουν τα γονίδιά μας, αυτά τα θρεπτικά φυτικά συστατικά ενεργοποιούν τον δικό μας θεραπευτικό μηχανισμό και αρχίζουν να αναγεννούν νέα κύτταρα και να αντικαθιστούν τα παλιά.

 

 

Στα βιωματικά εργαστήρια διατροφής στα Body in Balance Weekends κάνουμε ένα ταξίδι για να διερευνήσουμε πώς μπορούμε να έχουμε σωστή διατροφή για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε καθημερινή βάση.
 

Παρέχουμε επίσης πρακτικές οδηγίες και τεχνικές προετοιμασίας φαγητού που είναι εύκολο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μόνοι σας.

Λάβετε μέρος στο εργαστήριο του Carnival Weekend και ανακαλύψτε πώς να φροντίζετε το σώμα σας, τον ζωντανό ναό που διαθέτετε.

Σας παρουσιάζουμε ένα μενού της εβδομάδας, γεμάτο ολόφρεσκες ιδέες, όμορφα πιάτα και κυρίως θρεπτικά και νόστιμα από το Plant Kingdom και σας καλούμε να γευτείτε κάποια από τα φαγητά μας στο

Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα, στο πλαίσιο του εργαστηρίου διατροφής που διοργανώνει το κανάλι  Body in Balance Greece.

 

 

 

www.theplantkingdom.gr

Σχετικά Άρθρα