Αλλάζουμε τη ζωή μας με τα μαθήματα χορού της Alessia Lugoboni

Η Alessia Lugoboni είναι μια ταλαντούχα χορεύτρια και μια εξαιρετική δασκάλα μπαλέτου, που συνδυάζει την τεχνική με την μεταδοτικότητα. Τα μαθήματά της εμπνέουν χιλιάδες γυναίκες να ασχοληθούν με τον χορό για να νιώσουν ευεξία, αλλά και για να γυμναστούν, ώστε να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν την εικόνα και την αυτοπεποίθησή τους.

Είναι συν ιδρύτρια του Lazy Dancer Tips, Lazy Dancer Studio. Στα φιλόξενα και εμπνευσμένα διαδικτυακά στούντιο μπαλέτου, που έχει σχεδιάσει, μας οδηγεί με σταθερά βήματα σε ένα νέο τρόπο ζωής.

 

 

Η Alessia εκπαιδεύτηκε στην Αγγλική Εθνική Σχολή Μπαλέτου και στη σχολή χορού της Νέας Ζηλανδίας. Ακολούθησε το πάθος της και έκανε καριέρα ως μπαλαρίνα. Έγινε solist στο Royal New Zealand Ballet, στο New English Ballet Theatre. Εμφανίστηκε στο West End του Λονδίνου, όπου πήρε μέρος στο Cabaret το μιούζικαλ με τον Will Young, στο Phantom of the Opera και στο Most Incredible Thing με τους Petshop Boys στο Sadler's Wells.

 

Παράλληλα με την καριέρα της η Alessia είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη δασκάλα μπαλέτου. Τα μαθήματα που προβάλλει από το διαδίκτυο, έχουν σχεδιαστεί από την ίδια για ενήλικες, ώστε να εμπνέονται οι μαθητές της να γυμνάζονται μέσω του χορού και να ξεπερνούν τις δυσκολίες που μπορεί να έχει το σώμα τους. Το καταπληκτικό με τα μαθήματα της Alessia είναι ότι ενώ μαθαίνουμε να πειθαρχούμε στο σώμα μας, παράλληλα διασκεδάζουμε. Μπορούμε  ακολουθώντας τα προγράμματά της να ανακαλύψουμε αυτό το πάθος που έχει την δυνατότητα να αλλάξει την ζωή μας προς το καλύτερο.

 

 

«Όταν ξεκινάμε ένα νέο πρόγραμμα χορού ή θέλουμε να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση, φαίνεται ότι ανακαλύπτουμε στο σώμα μας μυς, που δεν γνωρίζαμε ποτέ ότι υπήρχαν. Θυμηθείτε ότι το κάνουμε αυτό γιατί αγαπάμε το σώμα μας, όχι επειδή το μισούμε.

Παίρνουμε αυτή την απόφαση για να ανακαλύψουμε μια έκδοση του εαυτού μας που δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε. Ανακτούμε ένα μέρος της ψυχής μας, που με τα χρόνια έχει κρυφτεί κάτω από όλες τις ανησυχίες και την αγωνία που μπορεί να φέρει η ζωή.

Το μπαλέτο είναι η τέχνη που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Μέσω του χορού, γινόμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά μας. Ανεβαίνουμε για να περπατήσουμε ψηλά. Χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας και χαιρόμαστε που είμαστε μοναδικοί και ζωντανοί»! 

 

Κάντε login εδώ   για να βιώσετε την μοναδική εμπειρία των μαθημάτων χορού και ευεξίας της Alessia Lugoboni και να σας στείλουμε δωρεάν ένα πρόγραμμα ασκήσεων.

Ξαναβρείτε την φόρμα σας και βάλετε στόχους για να ανακαλύψετε τον νέο σας εαυτό!

 

Επιμέλεια: Ιφιγένεια Τσαντίλη

Δημοσιογράφος- Επικοινωνιολόγος M.Sc.

https://ifigenia-tsantili.gr

 

 

Σχετικά Άρθρα